Alltså mums! Bästa carbonaran ever <3 Ätit det två dagar i rad, älskar det så mycket. Idag gör jag inte mycket alls har lite ont i huvudet från gårdagen. Var hos några vänner och drack några glas vin, super härligt var det! Nu ska jag fortsätta med att inte föra något alls, thats what sundays are for!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon fyller jag 22 år! Jag älskar att fylla år hihi. Tråkigt att det sker på en måndag i år dock men får göra det mysigt ändå. Hade lite kalas igår och kan lägga upp bilder på vad jag fick senaste 😍

Likes

Comments

Jag älskar vitt! Är så sugen på att shoppa inredning men måste spara lite. Vill så gärna ha lampan med fjädrar och förstår inte varför jag inte tagit tummen ur och köpt den? Får bli nästa köp helt enkelt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag åt vi spenatsoppa till middag. Jag älskar det och min egna är godast! Har jobbat idag som vanligt, rekryterar just nu ny personal och det tar upp nästan hela mina dagar. Ska bli skönt när det är klart. Nu kollar jag Apple eventet och hoppas att det kommer släppas en ny iPhone, hört rykten om att den kommer i roseguld/rosa så håller tummarna 💖

Likes

Comments

Likes

Comments

Kvällens middag! Så mumsigt. Jag är så trött idag. Har sovit dåligt senare veckan och det börjar bli tröttsamt, bokstavligt. Ska lägga mig tidigt idag och läsa en bok för att se om det kan hjälpa mig. Puss!

Likes

Comments

Önskar mig dessa eller någon av dem. Jag fyller år snart! Det är min månad nu. Längtar efter höst dom innebär tända ljus, tv-kvällar i soffan och te! Fast just nu längtar jag mest efter helg. En dag kvar på min första jobbvecka efter semestern. Jag får godkänt, har kämpat på bra.

Likes

Comments