Header

Okej ännu ett inlägg med samma frukost som häromdagen men dagens blev lite mer som en brunch då jag sov längre än förväntat. Resterande tid hemma gjorde jag inte speciellt mycket och senare mot eftermiddagen rullade jag på moppen mot Aubrey. Kul att få träffa henne igen utanför dansen. Vi gjorde mat, bakade, pratade massor och badade jacuzzi. Alltid lika mysigt att umgås med denna underbara människa!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första dagen på lovet spenderade jag hemma. Egentligen har jag inte gjort speciellt mycket även om jag har en hur lång To do lista som helst denna vecka. Men rummet har städats och sminkbortstarna är nu rena. Månadspeng kommer jag nu också få då jag fixat och trixat lite hemma. Mer än så har inte hunnits med och det är sånna här dagar som behövs ibland. Nu blir det i alla fall lite dans!

Likes

Comments

En riktig drömfrulle åt jag för att ladda upp inför dagen igår. Bananpannkakor med blåbär och nutella, riktigt smarrigt!!

Likes

Comments

Ännu en föreställning avklarad och nu har vi bara sex kvar. Oavsett sjukdom i nästan hela ensemblen klarades vi av och ge allt vad vi hade och stråla för ännu en ny och härlig publik. Skratt, gayigt och glitter bjuder vi på och ser redan fram emot nästa lördag. Ny lördag, ny premiär!!

  • 469 Readers

Likes

Comments

Sista dagen och nu har vi äntligen gått på höstlov. En veckas ledig tid som jag verkligen kommer njuta upp till 100% på. Äta mysig frukostar i sängen, fota massa fina höst bilder, träffa kompisar och njuta av fina hösten. Jag vet inte riktigt men börjar se de fina i hösten just nu och ska bara försöka njuta helt enkelt. Dock plugga lite nu i helgen bara så jag får de gjort, sen är jag helt ledig i en vecka!!

Likes

Comments

// Vid 12 tog vi bilen in mot stan och teatern för en dag vi alla i ensemblen längtat efter länge, det är premiär!! Och gissa om jag var taggad? // Traditionella teaterdags bilden på Snapchat // Nu började klockan närma sig tre och jag blev bara mer och mer nervös //

// 10 min kvar och nu hörde vi även publiken börja komma in i salongen // Utanför var de röda mattan och nu hade vi alla premiärkänsla på topp // Dags för akt 2 och första akten gick super. Nu dags för Audition och creed till Aubrey för de finaste flätorna // Föreställningen är över och allt gick hur bra som helst. Nu dags att plocka undan scen, rekvisita och i loger //

// dags för premiärfest med god mat från Biff och trevliga människor // senare än förväntat kom jag hem och ja en fantastisk dag jag verkligen inte kommer glömma. Min första premiär efter längtan av detta i 6 år // blommor fick jag också av både min finaste vän Aubrey och min fina familj //

(Detta inlägg skulle kommit upp i tisdags men vet inte vad som hände med det!)

Likes

Comments

Helt grym helg. Haft så fullt upp med massa skojiga saker så tyvärr inte hunnit blogga. Började lite sämre i fredags då jag gjorde ett spanska prov som inte gick förväntat men fortsatte där efter till teatern och blev helt plötsligt mycket gladare.
Genrep denna dag som skulle dras igång 19 och då var det dags. Tre fantastiska vänner kom och kollade och som gjorde till en fantastisk kick till premiären som sedan var på lördagen. Några små missar på genrepet men däremot inte på premiären på lördagen. En fantastisk dag jag sent kommet glömma. Hade så himla roligt både på scen och efter på efterfesten. Att få göra det man älskar med ett gäng så härliga personer är underbart. Men nu laddar vi upp inför lördag då vi kör ännu en till föreställning!!
(Bättre uppdatering om lördagen och premiären kommer inom kort).

Likes

Comments

Igår kväll dansade jag och två fantastiska dansare Aubrey och Alexandra bakom fina Mathilde till Do The Best You Can för världens barn. Dans på världens-barn gala var bara så roligt. Tack för att jag fick göra detta!!

Likes

Comments

Den perfekta hösten alla bloggare pratar om just nu. Mysiga promenader, man får dricka te och sitta inne och bara mysa utav att de regndroppar som faller ner mot marken. Jag hakar på den trenden fast tycker hösten är mysig endast ibland. Den perfekta hösten är den bästa. Inte när du måste springa ute och de både regnar, blåser och är kallt. Nej inget för mig. Men idag var det perfekt väder, solen sken, de fina löven kom fram och perfekt värme. Alltså inte för kallt men ändå lite kyligt. En perfekt höst alltså.

Likes

Comments

Nu är hösten och kylan verkligen här på riktigt. På små håll ser jag nu mössor och vantar som tas fram och snart dags för mig också. Tur att jag då får hålla mig inne på en varm teater hela veckan. Och gissa om jag börjar bli nervös??
En mysig liten höstpromis tog jag och mina allra bästa vänner idag på lunchen. Oavsett att det var kallt var det ändå mysigt.

Likes

Comments