Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen så börjar jag hitta tillbaka! Idag har varit en riktigt bra dag och jag är full av energi😃 Jag har börjat sköta kosten ordentligt och träningen går så himla bra nu! Det var en lycklig tjej som gick hem från gymmet idag efter ett lyckat axel & benpass. Nu kan det bara bli bättre👍


Likes

Comments

Har hunnit med en morgonmpromenad & god frukost👍 Nu är det snart dags för jobb och ikväll blir det ett benpass! Är riktigt taggad att köra igång mitt nya träningsschema😃


Likes

Comments

Idag är det exakt 2 veckor sen jag stog på scenen. Tiden har bara flugit iväg! Tanken från början var att jag skulle ha 2 "fuskdagar" och sedan köra en reverse diet för att hitta en balans. Men tyvärr så spårade de där 2 dagarna ur och blev till 2 veckor istället! Nu har jag gått upp x antal kilo och det har blivit lite väl mycket. Så imorgon är det dags att gå tillbaka till rutinerna igen till 100%. Jag kommer börja ganska lågt i kcal men sedan öka vecka för vecka, och varje söndag så kommer jag ha en "fri dag"😃

Har för första gången skrivit mitt egna kost- och träningsschema. Jag har ju haft ett antal coacher genom åren så jag har lärt mig mycket & jag vet vad som funkar för mig😊 Det ska bli så otroligt skönt att satsa 100% på träningen och att komma i en okej "offseason form" som jag trivs i.

November 2014 - April 2015, 13 kg skillnad!

Likes

Comments

Godmorgon!😊

Blev en morgonpromenad imorse också, bästa sättet att starta dagen på. Nu blir det en massa plugg innan det är dags för jobb!

Just nu så är allt väldigt tufft.. Jag har gått upp så mycket i vikt efter tävlingen och det sätter sina spår både fysiskt och psykiskt. Jag skäms och jag mår dåligt över hur jag ser ut. Jag måste verkligen ta tag i det här nu och ge allt jag har! Har satt lite nya mål och har börjat ta hjälp av en stor förebild till mig, så jag hoppas på att komma i balans igen och må bra.


​Bild från tävlingsdagen👌

Likes

Comments

Eller ja kanske lite sent godmorgon. Jag var vaken rätt så tidigt imorse och begav mig ut på en timmes morgonpromenad! Det blåste otroligt mycket men det var ändå skönt😊 Har lite svårt att hitta en balans nu efter tävlingen men jag kämpar på. Jag är sugen på allt onyttigt hela tiden och måste verkligen kämpa med att inte äta skräpmat varje dag..

Ikväll så ska jag iaf köra ben och jag är otroligt taggad!! Har inte fått till ett bra benpass efter tävlingen än pga att jag fått kramp i benen så fort jag ens rört mig.. Men nu känns det bättre i benen, så ikväll blir det förhoppningsvis ett grymt benpass!

Tbt till min frukost dagen efter tävlingen haha😍

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att testa nya recept och det händer ofta att jag bara slänger ihop något, ibland blir det bra men ibland katastrof haha✌ Men här är dock ett recept som blev lyckat!

Chokladkaseinmugcake

1 skopa kasein

ca 3 msk mjölk/vatten

1 ägg

1 tsk bakpulver

2 tsk kakao

Blanda ihop nalla ingredienser och häll i en skål.Kör ca 1 min i mikron och servera tillsammans med Walden Farms kalorifria chokladsås och hallon. Supergott & nyttigt!


Likes

Comments