MINA HÖSTFAVORITER<3

Innehåller affiliate-länkar

Jag har fått några meddeladen om jag kan visa mina höstfavoriter, självklart kan jag göra det. Jag har försök länka varje produkt så om hur hittar något du gillar så är det bara att klicka på länken. Länken är texten som är understryk!

Det första ��r dessa superfina skorna som finns på nelly.com, de kommer från märket Bianco och är i en sån härlig färg och passar superbra nu till hösten, älskar<3

Jag älskar kappor nu till hösten! De passar till allt, jag har själv en vit kappa. Kappan kommer också från nelly, klicka på länken för att få mer information: Object Collectors Item Den är verkligen i den perfekta fägen samt den är prisvärd.

Innan tyckte jag inte om leopard mönster på kläder men jag börjar gilla det. Hittade denna blusen som var så fin med svarta jeans och svart jacka så tröjan som sticker ut. tröjan kommer från: NA-KD Boho, så fin

Enligt mig gör ett mobilskal mycket till outfiten och hittade detta fina skal från ideal of sweden super fint mönster som passar till hösten. Färgerna passar till allt och de är så fina nu till hösten

Har börjat älska kjolar på senaste, denna fin kjol kommer från NLY Trend , den är så fin och de bästa är att den passar till allt. RECOMMEND!

Denna fina väska är från NLY Accessories och är så fin, tycker den är så clean och helt perfekt i storlek! Jag har altid svårt att hitta den perfekta storleken på väskor. Har ni också de problemet?!

Hoppas ni har funnit lite inspiration kanske till och med köpt något, vem vet! om ni vill ha mer av dessa slags inlägg så får ni gilla detta inlägg eller skicka ett meddelande.

Byee

Gillar

Kommentarer

Hannawrotethis
Hannawrotethis,
Kappan och skorna är ju 2 die 4!!! Kolla gärna in min blogg och var med i veckans blogg! 😊
nouw.com/hannawrotethis