Lung & Skön Helg, 16/11-18/11-2018

Tänkte berätta om min helg, denna helgen var precis vad jag behövde. Den har varit lung och inte alls stressad vilket har varit perfekt. Så på fredags kväll vid runt 18.30 träffades vi hemma hos Hedda och vi bestämde oss för att beställa hem pizza och bara ha en mysig film kväll. Vi pratade med Jean (Heddas värdtant) om London och vad vi skulle göra nästa vecka. Hon är hur snäll och gullig som helst. Efter maten såg vi på filmen Notting Hill (kan de bli mer engelsk?!, haha) Vi snackade och hade super mys.

På lördagen den 17/11 så träffades vi 10.00 i Richmond (jag, Sanne, Linnea & Hedda) för att åka till Ikea (igen) delvis för att få lite hemma vibes men också för att handla lite julgodis. Så klart blev det köttbullar (äkta svenne) sedan efter Ikea fortsatte vi till Bent Cross shopping mall för att de ligger nära Ikea och de har de flesta butikerna. Jag kom hem vid runt 18.00 och då tog jag de bara lugnt och såg min första julfilm för i år (kanske lite tidigt?)

Idag den 18/11 träffades vi igen fast denna gång vid Starbucks i Whitton för en plugg dejt. Vi har gjort det en gång innan och jag var rädd att man inte får något gjort men jag får mer gjort på "plugg dejtarna" än vad jag får hemma, vilket är bra för idag har jag fått mycket gjort. Jag har tagit ikapp allt så när man kommer hem kan man ta de lugnt.

detta var min helg, puss

byee

  • LONDON

Gillar

Kommentarer