Fredag 28/9-18. Mindre värda

Jag är dålig på att uppdatera har jag märkt men har knappt någon tid känns det som, tiden flyger iväg. Iallafall ska jag berätta om min fredag. Vi hade inga vanliga lektioner utan vi skulle ha skolfoto och sedan föreläsning av Sveriges riksbank. Det var riktigt kallt ute så tog på mig en tjocktröja, byxor och min Barbour jacka. Vissa kom uppklätt och hade fixat håret och allt, själv så satt man med jacka och håret blåste åt alla håll haha.

Eftersom jag är kort så fick jag sitta längst fram när fotografen skulle fota hela skolan, sedan på klassfotot fick jag stå längst fram och i mitten... Efter skolfotot var det föreläsning om samhällsekonomi, det var en rörlig föreläsning för han som föreläste trodde att vi kunde allt...? MEN vi slutade 11.30 så skönt, Så jag, Sanne, Linnea och Emma åkte till Clapham Junction för att handla Hawaii kransar för vi ska ha inspark den 5/10 med Hawaii tema.

Efter besöket i party shoppen så åkte vi in till Carnaby Street och Regent Street och gick runt där ett tag. Jag köpte två tröjor. Senare på kvällen åkte vi till Covent garden för vi skulle äta på Flat Iron (steak house) men vi hade inte bokat så de var tre timmars väntetid så vi gick ett en italiensk resturang som heter pasta brown.

Maten fick 10/10, verkligen super god men servicen var hemsk. De tog 20 min för att en kypare skulle komma fram och fråga vad vi ville ha (då vi hade stirrat på dem i 10 min) sedan folk som beställde efter oss fick maten före sedan när vi fick maten så kom de inte fram och fråga om de var okej eller om vi ville ha något mer.. Kändes som vi var "mindre värda" bara för vi va unga tjejer.. vilket är helt fel.

detta var min fredag, byee

  • LONDON

Gillar

Kommentarer