Finbesök av familjen<3

förra helgen eller snarare förra torsdagen den 20/9 så kom min familj till London! Har saknat de så mycket, bara att få prata med dem vid middagsbordet eller bara sitta och kolla film med dem är något jag har saknat mycket<3.

Jag träffade min familj i fredags på Oxford vid 14.00 och vi gick och satte oss och åt lunch. Vi snackade och de var så kul att äntligen få träffa dem igen. Samtidigt som de är så kul att vara här i London så finns de stunder då man saknar folk så mycket men de är så kul och vara här! I fredags gjorde vi inget speciellt, gick mest runt på Oxford senare på kvällen åkte vi till hotellet som låg i Shepherd´s Bush, haha inte de bästa hotellet men men what to do. Senare på kvällen åkte vi in till London och åt middag

På lördagen åkte vi till Notting Hill och gick på Portobello Market. Vi åt frukost på Gail´s Bakery och jag tog en kaffe med en mozzarella sandwich och det var så gott. Vi gick till the book shop som är med i filmen Notting Hill <33 Marknaden var inte så mycket att se men de är ändå något som man måste göra för de är ett måste haha.

Vi gick till en pub som hette Churchill Arms som var en så fin pub. Utsidan var fylld av blommor och där inne var de så fint, det går inte att beskriva. (se bilden). På puben fanns de också en thairestaurang och det var bland den godaste Thai maten jag har ätit. Senare på dagen åkte vi en till Oxford och jag shoppade lite grejer. Senare på kvällen åkte vi tunnelbanan till Embankment och gick vid Thames vid London eye. Det var super mysigt.

söndagen skulle vi egentligen åka ut till Richmond (där jag bor) för mamma och pappa ville se skolan och miljön för den är så fin men tyvärr så regnande hela dagen så de fanns inte så mycket att göra. Vi gick till Covent Garden och sen åt vi på five Guys. Jag har aldrig ätit där innan men kan verkligen rekommendera stället, det var så gott. Ser helt död ut på bilden med mamma men jag var sjuk och är de fortfarande. Vi återvände på kvällen till hotellet för att packa ihop våra saker sedan sa jag förväll till Mamma, Pappa och min lillebror och de kändes så konstigt när de hoppade av tåget och jag fortsatt med tåget. Sakar dem varje dag men hade en underbar helg<33

  • LONDON

Gillar

Kommentarer

IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Vilket fantastiskt inlägg. 😀❤️
nouw.com/idatofsmes
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Vad mysigt, alltid kul att få träffa familjen! 😊 Kram
nouw.com/carolinejohansson_