Camden Town 15/9-18

Igår hade jag det så mysigt. Jag, Linnea, Emma och Sanne åkte till Camden market. Det är mysig marknad som säljer det mesta, men jag åkte dit där mest för maten för de säljer mat från hela världen .

Miljön i Camden är så mysig. Färg glada hus och godmat. Jag och sanne köpte hamburgare från burgers and beyond, det var så himla gott. Hamburgaren smalt i munnen och det var bland den godaste hamburgaren jag har ätit.

Jag köpte inget på marknaden förutom mat men det var trevligt att bara gå runt och kolla. På eftermiddagen åkte vi in till Oxford street och gick på Zara, jag hittade tyvärr inget men jag såg jättemycket fint men när jag provar dem så tycker jag att det inte satt fint på mig tyvärr...

På kvällen gick vi till the real greek, de var så otroligt gott. De var som tapas rätter och sedan kom de en kille som spelade grekisk musik på restaurangen. Jag hade det jättetrevligt på middagen. När jag skriver detta inlägget är det den 16/9 och idag var jag och tjejerna på ett cafe och pluggade. De kan vara skönt ibland att inte göra något speciell och bara ta en fika i någon timme.

Byee

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Kikar in...väldig fin bilder 👌
nouw.com/jessina