100 år sedan....

Så jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera men nu tänkte jag berätta om min lördag och söndag.

Så i lördags den 10/11 så vaknade jag upp vid 11.00 och jag hade sovit över hos Linnea, sleeepover haha. Jag åkte hem och gjorde mig i ordning sedan träffades Jag, Hedda och Linnea klockan 17.00 vid Richmond för ta tåget in till London för att se bio. Dock gjorde vi en tabbe... jag bokade biljetter i Oxford, jag trodde de menade oxford street men de var staden Oxford så vi fick boka nya biljetter. Vi såg A STAR IS BORN och den va så bra! Rekommendera starkt!

den 11/11 var det 100 år sedan förstavärldskriget upphörde och kriget var över. Så klockan 09.00 träffades vi tjejer i richmond och åkte in till stan. Vi år frukost på starbucks. Sedan vid 11.00 gick vi till the tower of London för att hålla 2 tysta minuter fö är att hedra alla stupade i kriget. Det var så mäktigt alla människor stannade upp var de gjorde klockan 11 och allt var helt tyst. De är sån häftig händelse att har varit med om.. tänk 100 år sedan första världskriget slutade.

Efter gick vi till imperial war museum, det var så häftigt. De hade pyntat museet med poppys (blomman som köper för att hedra de stupade) det var så fint verkligen. Alla gick runt med poppys på kläder och väskor, köpte själv en och hängde på min väska

Sedan gick vi till Carnaby Street och Oxford street för att se på all julpynt som hade hängts upp bland gatorna. Jag skulle inte köpa något med köpte en stickad tröja och ett skärp. Mycket välbehövligt haha.
Nu är de tisdag och jag vill redan ha helg haha
Byee

Gillar