Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.

MY FAVORITE LUNA 3 - the gentlest facial brush in the entire beauty world!

I betalt samarbete med FOREO.


Ni vet ju hur mycket jag älskar FOREO. Jag har använt deras LUNA mini 2 i flera månader och min FOREO har verkligen varit det absolut bästa i min hudvårdsrutin - jag klarar mig inte utan den! Men hörni.. Nu har jag hittat en ny favorit - LUNA 3, som jag ska lära er allt om!

Det speciella med just LUNA 3 är att den har två användningsfunktioner, den ena sidan rengör och den andra masserar i ditt serum (du kan alltså använda din LUNA 3 i flera olika steg i din rutin vilket är supersmart).


Jag älskar ju allt som har med hudvård att göra, och just rengöring är otroligt viktigt för att få en bra och fin hy. LUNA 3 hjälper dig att effektivt ta bort orenheter, olja och talgöverskott på bara 1 minut. Du får en FANTASTISK hy och det menar jag verkligen! Jag hade, som tidigare nämnt, inte klarat mig utan min FOREO! En annan viktig grej är att borsten hjälper dig att lättare absorbera dina efterföljande hudvårdsprodukter, och den passar alla olika hudtyper (normal, känslig, kombinerad). Nu ska jag visa er steg för steg hur jag använder mig av LUNA 3 varje kväll innan läggdags.1. Jag börjar med att ansluta min LUNA 3 till FOREO appen, smidigt och snabbt via Bluetooth. Förresten, visste ni att 1h laddning ger upp till 650 användningar - hur bra? Då behöver man nästan aldrig tänka på att ladda sin FOREO (den räcker alltså i flera månader).

2. Därefter blöter jag min LUNA 3 tillsammans med min dagliga cleanser.


3. Nu är det dags att köra igång. Jag klickar på START i appen och sen är det bara att följa stegen som visas på din telefon/surfplatta. Jag ser alltså exakt hur jag ska använda min LUNA 3 genom att arbeta i cirkulära rörelser på kinder, panna och upp och ned längst med näsan. Det finns dessutom flera olika massagelägen att välja mellan (16 olika styrkenivåer), så du kan välja det massageläge som passar just DIG! Tänk vilken LYX att varje dag få göra 1 minuts ansiktsmassage hemma. Den är SÅ himla skön, skonsam och djuprengörande, och man känner verkligen vilket resultat det ger. Älskar det!


4. Sköljer av och gör rent min LUNA 3.

5. Sköljer av mitt ansikte och torkar försiktigt av ansiktet genom att "badda" ansiktet med en ren handduk.6. När ansiktet är rengjort på djupet är det dags för “Go to massage treatments”! Då vänder jag borsten och applicerar en klick "Serum Serum Serum”.7. Sen är det bara att köra igång genom att klicka på START i appen. Även här blir jag guidad exakt hur jag ska applicera serumet med hjälp av LUNA 3. Den här massagen är fantastisk och GLOWET man får tack vare serumet är galet! Dessutom föryngras hudens utseende samtidigt som absorptionen av hudvårdsprodukter förbättras. Den hjälper alltså till att reducerar ålderstecken, hur bra??

8. Efter det applicerar jag min nattkräm och sen är jag klar för en natt av ren beauty sleep!! Jag ÄLSKAR att unna mig detta varje kväll innan jag går och lägger mig. Jag upplever min hy SÅ ren, fräsch, mjuk och med ett riktigt GLOW efter denna rutin. LUNA 3 är ett måste. En produkt som verkligen förändrat hela min hy (dessutom lägger sig sminket så mycket bättre när jag använt FOREO), och jag hade inte klarat mig utan den. Detta är verkligen en produkt som ALLTID hänger med mig.

Klicka HÄR för att beställa hem din LUNA 3.


Gillar

Kommentarer

Cornelia
Cornelia,
Vad har du för cleanser, nattkräm och serum?<33
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram hannaschonbergInstagram hannaschonbergInstagram hannaschonbergInstagram hannaschonbergInstagram hannaschonbergInstagram hannaschonbergInstagram hannaschonberg