Min julafton har vart super mysig! Vakande på morgonen med jul frukost och sen mysig promenad ute i solen, sen vart det traditionell julmat och Kalle anka å därefter paket öppning!

Fick massa fina saker och praktiska så som en automatisk Pskiva typ( mamma e trött på att ja får böter😊)
Lite skönhets produkter osv.

Och det bästa nya fälgar och däck ( dock hade det kommit fel tydligen så mamma ska byta dom)
Men satan så gla ja blev! Längtar till sommaren nu!

Hoppas ni hade en super mysig jul! 🎄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har fått hem bilderna från när jag tog skoterkortet i våras.

Jag var alltså iväg med försvarsmakten och bodde i ett militär område i Arvidsjaur, och vart utbildad för skoter och allt där om kring.
Vi var ute och körde mycket med kompass och karta i fjällen och lärde oss mecka det viktigare på skotern.

Super kul vecka var det och hade värkligen inte tackat nej till att göra om det!

Här kommer lite bilder!

Likes

Comments

Känner ingen motivation till att blogga där av inga uppdateringar, har även inga roliga bilder och vill inte skriva inlägg där de bara är text...

Har under den hör tiden blivit av med gipset och börgat med rehab, fått två sponsorer gym och motion där jag fått sponsring på gym kort och däckteam där dom sponsrar mig med däck till 2017.

Har även lyckats fylla 18 och där med ta körkort, så nu för tiden åker jag runt i min BMW.

Har också insätt ännu mera varför jag älskar Edvin så mycket, han hjälper mig med allt i mitt liv och han är anledningen till att jag är där jag är i dag!

Likes

Comments

I dag var jag på återbesök för handleden och det såg fint ut och jag fick ett plast gipps som mar mycket skönare och lättare.

Fick också reda på att efter dom här 4 veckorna som jag ska va gipsad så är det 6 veckor som jag inte får belasta handleden... hoppas jag hinner med snö spår och träna upp handleden till säsongen.

Men nu är det bara att satsa på kondition och styrka i benen och magen tills jag får belasta handleden igen!
Blir ennu ett åter besök om två veckor för att byta till ett underarms gipps.

Likes

Comments

Halloj, nu var det ett tag sen sist igen🙃 men det som hänt sen sist är att jag vart förkyld och sen första träningen efter förkylningen så lyckades jag med en krasch där min under arm gav upp...

Fick gå med armen gipsad i två veckor innan jag fick operations tid då dom satte in en platta som gör satt det läker rätt.
Operationen gick super bra och jag tyckte det var rätt spännande då jag aldrig vart med om något sådant😊

Nu har jag gått i två veckor efter operationen och på måndag ska jag på åter besök för att ta bort styngnen och röntga för att se så det läker som det ska.

Sen efter det väntar 2 veckor hög gips (gips som går över armbågen) och där efter 2 veckor med bara under arms gips och efter det är det rehab träning💪🏼.

Har även "eventuellt" väldigt roliga saker som väntar 2017😇

hoppas ni får en toppen helg♡
//Hanna Rylander Ericson

Likes

Comments

Hej, nu har det gått ungefär en månad sen jag uppdaterade senast, å vad har jag att skylla på? Igentligen inget, men jag hamnade i en liten svacka med träningen och motocross körningen vilket resulterade i att jag inte kände motivation till att uppdatera här.

Men kört det har jag gjort både med skolan och lite på helgen, och sen har det blivit en del kondition och styrketräning, har även gått ut på praktik där jag är på Atlas Copco och det är väldigt kul att få komma ut lite, skolan går framåt och hemma i Åkersberga går husbygget (som jag inte pratat alls om igentligen) framåt så innan års stiftet så ska vi nog ha flyttat in,
Jag har även blivit BMW ägare då det inte är långt kvar tills jag fyller 18 och ta körkort.

Nu ligger jag hemma med förkylning så denna vecka blir nog rätt seg, men åker upp till Tierp i morgon och ska nog försöka dra mig till skolan på onsdag.

Tanken med bloggen var att ha min utveckling innom motocrossen någonstans där alla kan läsa, men hade nu tänkt att föröka uppdatera med lite andra saker som händer i mitt liv och inte bara Cross körningen då säsongen drar sig mot sitt slut ❤️

Likes

Comments

I dag hadde vi första träningen med Mx gym och en ny tränare Peter grönros.
Vi tränade hopp tekning och inbromsning i backe och i slutet lite distans.

Det gick bra men jag har så höga krav på mig så jag vill mera än jag kan...

Men kul och blött var det, efter körningen så var det tvättning och sen byte av drev och kjedja till morgondagen körning.

Likes

Comments

Jag var inte 100% i dag och de slutade med en kullerbytta över styret där Husqvarnan lyckades ställa sig upp och ner, och en del små vurpor så lite öm i kroppen.

Men det är bara att kämpa vidare👌🏼

Likes

Comments

Fotograf Ida och Ronja!

Banan har gjorts om och var riktigt bra, körningen gick helt okej men ser fram emot träningarna med skolan.

Likes

Comments

I går vart det körning på vikbanan i Upplands Väsby hade super bra sällskap och körningen rullade på bättre och bättre.

Det var en som krascha och därför vart körningen väldigt kort..

I dag vart det Arlanda mc och sand, men först vart det och byta broms klossar, vill man ha något gjort så får man göra det själv 👍🏼

Mitt huvud har inte Vart 100% på hela dagen men körningen rullade på helt okej endå, och träffade Jesper Nilsson och hans far som gav mig många tips som jag kommer ha mycket användning av under min utveckling.

Tack alla som hjälper mig på något sätt med min utveckling, kunde inte vara mer tacksam men nu är det bara att kämpa vidare💪🏻

Och stort tack till min mamma som ställer upp och är med mig på banan!

Likes

Comments