Header

Åhh det är lika fint väder ute idag som de var igår. Så härligt när solen äntligen börjat kika fram. Slutar om en liten stund och tänkte sätta mig direkt då och plugga företagsekonomi. Annars har jag inget annat bokat förutom crossfit pass ikväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad sugen på en nystart och nu har jag gjort klart nästan allt med dasignen, men inte helt nöjd än. Nu lämnar jag denna sidan och ni hittar mig på http://www.nattstad.se/hrasmusson

Nattstad.se/hrasmusson 

Likes

Comments

Har verkligen inte tackat nej till ett sommarlov med världens bästa vänner. Men nu välkomnar vi hösten! 

Vaknade upp i morse bredvid Andreas vilket inte kunde bli så mycket bättre faktiskt. Vi åt frukost och åkte sedan hem för att hämta Edward så åkte vi och kollade på Andreas match. Efter det bjöds det fika hemma hos han och sen åkte vi tre hem till mig och här höll vi till ända tills i kväll. Denna dagen har varit en väldigt bra avslut på denna helgen. Nu ska jag krypa till kojs. Natti!  

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Godmorgon på er! Igår vad jag skolan hela dagen och eftermiddagen/natten tillbringade jag hos Andreas. Att få sova med han måste ju vara bland det bästa som finns. Men vilket fall har jag hostat hela natten och morgonen. Ni vet en sån där jobbigt hosta som aldrig slutar, så har jag. Så ska vara hemma idag och fördriva tiden i min säng.  

Likes

Comments

modebloggar.me <-- klicka på den så kommer du till en länk där jag är med på en hemsida. Gå även in på www.modebloggar.me för att se vart jag ligger. Ju mer som klickar desto högre upp kommer jag. Kram på ER!  

Likes

Comments

Det har kommit väldigt många nya läsare till min blogg och därför tänkte jag att vi kör på en frågestund. Så let´s go, fråga vad du vill så ska jag försöka svara på allt.  

Likes

Comments