Lördag idag och utgång ikväll med tjejerna, kvällen börjar hos Alexandra och sedan drar vi oss vidare mot stan och sedan kommer vi förmodligen dra till de nyöppnade stället Shotluckan. Imorgon får ni bilder från kvällen.

Puss, hörs imorgon<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag hos frisören och färga håret så som den sista bilden är. Den första bilden är min naturliga hårfärg och den andra är första gången jag färga de vilket var för 1-2 månader sedan men ja hitta små fel hela tiden och ville även ha de ljusare så bestämde mig för att färga igen. Gillar verkligen att vara ljushårig, jag själv tycker att jag passar i de, men jag är väldigt nöjd iallafall.

Likes

Comments

Igår var det fredag och som jag har längtat. När vi sluta skolan igår så drog jag, Alexandra och Clara till Stångebro Gatukök och de är så sjuk gott, rekommender STARKT. Sen kom Saad nån stund efter och vi drog till stan och kolla runt, sen plocka Ellen upp mig och vi drog till tornby. Sedan mot kvällen så drog jag och Ellen och kollade på den nya Fifty shades of grey filmen vilket var sjuuukt bra. Sen åkte vi bara hem och jag chillade hemma bara och taggar så mycket till att de är lov nästa vecka, Såå skönt.

Likes

Comments

Brukar aldrig göra något på alla hjärtans dag men idag så vart de middag med Clara, Katja, Alexandra, Serop, Robin, Tofi, Saad och Philip och vi bara chilla och kollade på matchen som var. Super mysigt och vara med kompisar på alla hjärtans dag, sen så fick jag även blommor av Pappa idag <3 Jättefina blommor verkligen, de har varit en super mysig dag verkligen och hoppas att ni med har haft en bra alla hjärtans dag <3

Likes

Comments

Jag är heeelt insatt i inredning av någon konstig anledning. Vi håller just nu på och bygger en lite stuga och därför agerar jag inredare, är Såå himla taggad på att få inreda exakt hur jag vill. Längtar också till att allt blir färdigt så att man kan lägga ut de här. Sen så har ja varit insatt en del på inredning på rummet och hur ja vill göra om, och alla bilder är ju från Pintrest, Ä L S K A R den sidan och rekommenderar den starkt om man inte har något att göra.

Likes

Comments

Dagen rulla på med att ja gick upp runt 12 och kolla på Wahlgrens värld, som ja ÄLSKAR den familjen och den serien. Har kanske sett säsong 1 och 2 på bara några dagar med mamma. Sedan så drog vi och sola solarium en stund vilket resultera i att jag brände mig :(. Alexandra kom sedan runt 18 och vi chilla en stund hos mig och sen drog vi och åt och efter de drog vi på dansen. Och den här träningen var Såå extremt jobbig men skulle inte välja de över något annat, nu längtar ja så mycket efter uppvisningen:))).

Likes

Comments

För att kicka igång den här bloggen så tänkte jag skriva lite fakta om mig, så här har ni 10 saker om mig :)


1. Jag har ett STORT intresse för smink och mode.

2. Jag är en väldigt pratglad tjej som säger som jag tycker och tänker. 

3. Jag har 3 katter med väldigt speciella namn.

4. Är på väldigt bra på att äta ute, vilket jag får mycket hat för av mina föräldrar och kompisar. 

5. Älskar att shoppa, speciellt på Wish och Nelly.

6. Gillar att festa och resa. Ska på studentresa till Palma. 

7. Jag äger väldigt många hoodies i olika färger.

8. Mitt modersmål ät bosniska. Mina föräldrar är från Bosnien.

9. Har 2 bröder.

10. Min inspiration är min mamma, finns ingen som står mig så nära som henne. <3

Likes

Comments

Ja, mitt namn är Hanna Omerovic och de här är mitt första inlägg här på bloggen. Jag tänkte att som första inlägg att ja skriver lite om mig och vad ni kan förvänta er av denna av blogg som jag har startat upp :). Jag är en 18 årig tjej som bor i Linköping. Jag går sista året på Folkungaskolan. På min fritid så går ja på dans på Strive Dancestudio. Jag går som sagt i skolan och jag hänger en hel del med mina vänner och äter jäkligt god mat. Eftersom att ja går sista året på gymnasiet som kommer de här året vara fyllt med fester, skivor, resor här och var, så som studentresa och så, häng med vänner och familj, balen och sedan student såklart. Men sedan ska ja resa i sommar och förhoppningsvis i höst med.

Allt detta har jag då tänkt lägg ut här, att jag lägger ut på alla fester jag ska på, resor, mina outfits, smink och så mycket mer. Jag hoppas att ni kommer gilla mitt ganska så vanliga tonårsliv.

Hörs i nästa inlägg puss.

Likes

Comments

Archive