Måste inleda det här inlägget med att säga att jag lyssnade på Zara Larssons sommarprat idag och guuud vad bra det var. Rös mig igenom hela och var nära till tårar ett par gånger haha. Hon förklarade allt så himla bra och jag hoppas nu att hon inte får massa skit från folk. Jag hoppas att dem som brukar hata bara för att hata har blivit lite klokare nu. Och att dem som anser att patriarkatet och machokulturen inte existerar inser att det faktiskt inte är sant, de existerar visst och säger man något annat så är man endast outbildad. Sammanfattning: sommarpratet var riktigt bra och vi måste alltid fortsätta att #backazara!


Men helloo, drygt en vecka sedan jag skrev nu.

Har ju som sagt varit ensam hemma hela veckan vilket har varit sjukt skönt. Tycker om att vara ensam när jag själv väljer att vara det, annars är jag en väldigt sällskapssjuk person. Men jaja, har inte gjort något jättespeciellt under veckan. Träffade några från klassen en dag, har varit på några promenader och fikat typ. Annars har det inte hänt så mycket.

Imorgon åker jag till Kalmar på träningsläger och det har jag blandade känslor inför. Tycker det ska bli jätteroligt att få åka skridskor igen efter 10 veckor utan is under fötterna, men samtidigt så vet jag att det kommer bli sjukt jobbigt både fysiskt och psykiskt. Men jaa, det blir nog bra.

Men borde verkligen sova nu för ska upp 7.45 imorgon eftersom jag och Engla ska ta bussen till Kalmar och jag måste packa osv då jag inte har gjort det än. Tagga 4 timmars sömn (om ens det) :-)) Vi hörs, puus

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Tänkte bara berätta att jag nu är hemma i Stockholm igen, känns riktigt skönt faktiskt. Jag och pappa åkte från Skåne vid 10 och var hemma typ 16.30. När jag kom hem så packade jag upp direkt och sen gick jag och duschade + fixade mig. Mötte Sandra på kvällen för en fika vilket var mycket gos. Kom hem vid tolv typ och sen dess har jag bara kollat lite på youtube. Ska försöka sova ganska snart så jag inte går över den där gränsen då jag blir pigg igen och inte kan somna förrän vid 4 hehe.
Imorgon ska jag in till stan men Sandra och Linnea. Ska hämta mina jeans som har blivit uppsydda så det blir niiiice.

Vi höres, puss.

Några smått oklara bilder från Skåne

Likes

Comments

Från balen med favvoläraren // Nathalie tog studenten // Jag och Johanna innan balen // Skolavslutning

Selfieee // One Direction på Ullevi // Oklart // Pannkaksfrukost med Johanna

​Selfie från en sjukt varm dag // Cykeltur på landet // Från Köpenhamn // Lite halvt deppig

Likes

Comments

Hello
Tänkte berätta lite om vad jag har gjort den senaste veckan.

I lördags så åkte jag, Johanna, Sandra och Linnea ner till mitt landställe på Österlen i Skåne. Igår tog dom tåget hem till Stockholm igen men medan dom var här så gjorde vi väldigt mycket kul och mysigt! Bland annat så var vi och badade i havet, gick promenader, tog en cykeltur, åkte till Köpenhamn över en dag samt bara chillade. Här nedanför ser ni lite olika bilder från när dom var här.

Just nu är humöret inte på topp och jag längtar bara till torsdag nästa vecka för då åker jag hem. Ska förresten vara ensam hemma då och det känner jag kommer bli väldigt skönt.

Men yes, vi hörs nån dag
Puss

Likes

Comments

Har ingen aning om var den här texten kommer att sluta men just nu har jag bara så sjukt mycket tankar i huvudet och känner att jag bara måste skriva lite. Livet liksom, vad är det? Vad är meningen med att vara ledsen? Sådär himla jätteledsen när allt bara känns skit, finns det nån mening med det? Jag tror att de människor som är ledsnast också är de som är gladast. Om du har upplevt sorgsenhet, tomhet och ensamhet på en och samma gång, när du verkligen har känt dig sämst i världen, när allt du vill göra är att sova, när inget eller ingen kan hjälpa dig upp ur gropen som du själv har grävt. När du har upplevt det så kan du också uppskatta stunderna då allt är så himla underbart mycket mer. Stunderna där du skrattar så mycket så att luften försvinner, stunder där du får det där pirret i magen som både är så spännande och läskigt, stunder där du bara mår bra. Och jag vet ju själv att det är sånna moments man vill leva i för alltid och samtidigt som jag önskar att jag gjorde det så vet jag att jag inte skulle uppskatta dem så som jag gör nu. För nu, när allt inte är så himla underbart hela tiden så blir jag ju så sjukt jävla glad när det verkligen är det. Visst, när jag är som ledsnast så är det inte riktigt såhär jag tänker för då vill jag ju bara vara glad och må bra, men det är viktigt att försöka komma ihåg. Only know you've been high when you're feeling low liksom.

Men när man själv blir ledsen för att någon man älskar är ledsen då? Hur gör man då, när man inte kan påverka? När allt man vill är att göra det bra, hur gör man då? För det är ju verkligen så jävla svårt att se människor man älskar vara ledsna. Man känner sig så maktlös. När man vill göra allt men inte kan göra något. Man kan bara säga att allt kommer bli bra och att det kommer lösa sig men hur lång tid det kommer ta, det har man ingen aning om. Man har bara massa frågor men inga svar. Och allt man vill är att säga rätt saker och hjälpa men istället säger man ingenting och hjälp letar man efter själv.

Likes

Comments