Godmorgon fölket!! Vaknade för typ en timme sedan så inte riktigt morgon..
Men hur är det med er? Med mig är det bra. För det mesta. Känner av nån stress/ångest typ inför skolan. Har ont i magen eller inte riktigt magen men typ mellan revbenen. Alltså usch. Försöker inte att tänka på det, det är ju liksom nästan två veckor kvar av sommarlovet men det är som att jag tänker på det utan att riktigt tänka på det. Haha fattar ni? Typ som att kroppen vet att snart börjar allt igen.
Trivs i skolan osv och ska faktiskt bli lite skönt med rutiner men är ganska så rädd för tvåan, både schema och allt plugg.. Hade ganska jobbigt i ettan. Bytte skola o det var inte helt lätt. Lära känna klassen o lärare på nytt, plugga ifatt saker jag missat tex. Därför är jag nog rädd att tvåan ska bli lika jobbig för det är ju så jag tror gymnasiet är nu. Men i och för sig har jag typ gått igenom det värst i ettan. Inget kan bli värre. HOPPAS JAG!!!!!
Isch asså. Känner lite förlåt för påminnelsen hahah.

Men men nog om detta. De senaste dagarna har sett ut så att Emilia hängde med mig hem efter Köpenhamn. Så i onsdags åkte vi till stranden. Alltså första gången jag är på stranden en (nästan) heldag för att sola o bada, i Sverige då. På kvällen passade jag min söta kusin.
Igår, torsdag, hände inte någonting på hela dagen. Men på kvällen var det grillkväll med släkt. Go grillad mat, lite golf och gott häng. Mys!
Idag händer inte heller så mycket. Ska försöka dra mig ut på en springtur. Sen vet jag inte vad som händer.

Likes

Comments

Idag runt lunch åkte jag och Emilia till Köpenhamn!! Vi strosade runt, shoppa lite och åt på en supermysig liten restaurang. Flottenheimer heter den och kan inget annat än rekommendera att äta där om ni är i Köpenhamn!!

Alltså Köpenhamn, så FINT!!! Är från och med idag kär i denna stad. Så mysigt och fint överallt o bra shopping, love it!!! Asså kolla bara bilderna, så mysiga! (Känner att jag överanvänder ordet mys, hehe)

Vad har ni gjort idag? Hoppas ni har haft en bra dag! Puss o kram

Likes

Comments

Heeejjj!!! Sitter just nu på bussen påväg hem från Helsingborg. Har haft två SUPER dagar med Maja! Igår gick vi på stan, käka på mysig resturang o kolla solnedgången vid hamnen, MYS!!!
O idag åkte vi till Höganäs, mys det också!

Likes

Comments

min fina vän!!💜💜 många hjärtan till dig!

Likes

Comments

Tjenixen!!! Det är lördag och jag är påväg till Helsingborg för att träffa Maja. Vi ska till hennes brors lägenhet o bo där nu över helgen, MYS!
Igår var jag med en mycket saknad vän, Frida <3. Det var såååååå länge sen vi träffades o igår blev det äntligen av!!

Jag ber också om ursäkt för uppdateringen den går lite upp och ner.. hehe.

KRAM

Likes

Comments

fina moster 😘

kan ej få nog av solnedgångar & kommer nog heller aldrig få det 😍😍

från och med nu äre inge mer jobb för mig!!! så skönt! det är äntligen sommarlov på riktigt!!!!!!

Likes

Comments