Evenemang, Allmänt

Winter Bluse

Bilder från igår innan och under tiden vi åkte pulka i Höga Sand, Kristianopel. Igår var andra dagen denna vintern vi hade snö hemma så vi passade på att åka pulka som sagt. Har varit mycket snö hos alla andra jämfört med hemma hos oss där det har en tändes att smälta bort efter nån timme. Men nu verkar det som om det kommer ligga kvar faktiskt!

Snowboard

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Evenemang

Rituals...

Tänkte börja inlägget med att säga att detta är för dem som vill se vad jag fick och mina tankar efter att jag fyllde år, alltså inte för att stoltsera. Känns tråkigt att börja såhär, men kanske bäst så det inte blir några sura miner efteråt.<3

Silver & Johnny Bulls

Jag fyller alltså år idag, den 29 Januari. Hipp Hipp Hurra till mig. Jag fyller 17år och känner ingen skillnad jämfört med igår. Det är ju ingen skillnad heller, så vet inte vad jag skulle förvänta mig heller. Igår firade jag med släkten och vänner till familjen, alltså ett traditionellt "släkt kalas".

Retro Kappa

Något jag alltid önskar mig när jag fyller år är blommor. Är ohyggligt trött på kylan och mörkret när jag fyller år. Men med blommorna får man lite vår feeling att glädja sig åt, tror faktiskt jag fick 6 buketter. Fick även massa produkter från rituals, ett silver armband, ett par låga Johnny Bulls, en kappa, ett par solglasögon, träningskläder, pengar m.m. Förutom blommorna hade jag även önskade mig pengar (så tråkigt men men) till mitt framtida körkortet och allt va det innebär. Men troligen kommer lite av de jag fick gå till min nästa tatuering också, hihi.

LoveU

Likes

Comments

Mode

Solglasögon & Jeansjacka

Bild på dagens inköp - ett par nya solglasögon men cateye och Stina köpte en jätte fräck jeansjacka i ljus guld. Tillsammans ser dem så våriga/sommriga ut, speciellt jeansjackan!

Finns säker en "logisk" förklaring men förstår inte varför butiker redan har börja med vårkläderna. Vi lämnar snart januari bakom oss och påbörjar den sista vinter-månaden innan en kylig mars börjar. Först då kan börja räkna att det är "vår" ute. Visst är det kul att se lite varma färger i butikerna, men när dem börjat sälja shorts när det ligger ett lager snö ut känns rätt meningslöst.

LoveU

Likes

Comments

Outfit

Last Weekend

Hej!

Tänkte dela med mig av lite bilder från i fredag när Stina och jag var ute och fotograferade. Eftersom solen går ner redan vid halv 4 så får man passa på dem få tillfällerna man har! HUr som helst har vi 2 timmars lunch på fredagar och tar dp oftas bussen hem till Stina för att fördriva tiden, med ex netflix. Just nu kollar vi på dokusåpan RuPauls dragrace. Men denna fredagen så var vi ute istället för att fotografera. Dock var det molnigt och grått, som även dem senaste dagarna också har varit. Därför tog vi med en färgklick i bilderna - en röd skinnjacka.

ILY

Likes

Comments

Evenemang

Årets Julgran 

Granen står så grön och grann i stugan, granen står så grön och grann i stugan. Tra-la-la-la-la, osv. Andra gången nu granen har fått komma in i värmen, men denna gången för att stanna. Köpte den för snart en vecka sen och vi drog då in denna jättelika gran in i salen, bland alla kartonger med julpynt. Enligt pappa var ju det alldeles för tidigt och den skulle börja barra innan jul ,trots att det är en kungsgran, så den åkte ut på trappen. Lika fort som den bars in så slängdes den ut.

Guld och Silver

Så fort pappa åkte till sitt jobb idag passade jag och mamma på att ta in den igen. För han kan väll inte bära ut den när den är fylld med pynt? Vi får hoppas på det bästa fram tills han kommer hem. Så att säga fick vi in granen och årets tema blev guld och silver, blev supernöjd med utsmyckningen. Tidigare år har julgranen, enligt mig, varit ett kaos med kulor i alla kulörer och smällkarameller från när jag var liten. Allt sånt där skippade vi i år och bytte ut mot istappar och snöflingor istället, mycket snyggare.

Något annat som är nytt för i år är att granen är köpt. Det är ju en skam om man är skogsägare så pappa var lite gnällig över det också. Tycker dock om vår tradition när hela familjen ska leta och hugga gran tillsammans, men vill ha en tät gran i år, som faktiskt kan bära mer än en kulor per gren. Så förlåt pappa, nästa år när vi inte ska fira jul med släkten hemma kan vi hugga vår egna spinkiga gran.<3

Likes

Comments

Med hösten så infaller även halloween som alla vet. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vilken dag som är "halloween-dagen", men antar att det var nu i helgen? För mig spelar det ingen större roll utan vi brukar pynta lite hemma och köpa pumpor när höstlovet drar igång. För då tycker jag att det är höst- och halloweenvecka officiellt. I år valde vi dock att inte skära pumpor, lite tråkigt, men det är ett himla jobb och sen ser dem ut som en möglig komposthög på trappan efter ett par dar.

Halloween

Hur som helst så var det halloween och då ska man enligt traditionen klä ut sig, så året utstyrsel blev ett rådjur. Ville vara något ovanligt i år så jag gjorde min egna kostym, så det jag gjorde var helt enkelt en flower crown som jag sedan satte två horn på. Trots att det var två högerhorn i olika längd så blev jag såå nöjd med den. Dessutom var blommorna från gamla ljusmanschetter som vi hade i någon gammal låda här hemma, så den var väldigt enkelt att göra. Dock blev inte sminket det bästa, då jag har små vita prickar i ansiktet, men inte så mycket mer än det..

Under gårdagen fick jag även träffa så sjukt många underbara personer som gjorde kvällen så mycket bättre än förväntat. Loveu

Likes

Comments

Oktober 31

Sista dagen i oktober och ett höstlovet kunde inte sitta bättre just nu! Hur som helst så älskar jag hösten med alla dess färger, men nu börjar det gå över till dem mer bruna och tråkiga kulörerna. Så det blir att blicka framåt tills snön faller över dem trista nyanserna istället. På tal om snö så längtar jag så mycket till vintern och allt va det innebär. Ett exempel på detta är att jag nästan har köpt klart alla julklappar och vi är fortfarande bara i oktober, hehe. <3

Lite uppdatering då det har ekat en hel del här: Jag har höstlov som sagt och det kunde inte passat bättre. Har haft ganska mycket i skolan och då prioriterat skolan m.m förre detta. Har varit en sväng i Göteborg och då tagit med mina två kusiner hem över lovet. Men det som har varit överst på agendan är övningskörningen. Har än så länge bara kört automat, men nu har mamma köpt sig en ny bil. Så det här med en extra pedal har varit mycket intressant.. Hörs snart igen, LOVE U

Likes

Comments