Header

Hej mina underbara <33
Kom hem och får börja städa rummet lite nu, lyssna på på podcast eller vad som helst. Så skönt att höra skogen och naturen när fönstret är öppet. Tror ingen trodde att jag skulle säga något possitivt om skogen. Hihi.

Har dock fruktansvärt ont i huvudet efter att jag slog i det och allting i princip snurrar runt, men det går väl över efter ett tag, hoppas jag. Hoppas att ni har haft en underbart helg så ses vi snart igen, kraam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni <33
Sorry för att jag suger på att uppdatera, så mycket på gång just nu.
Idag blev en myskväll ensam utan någon kompis så jag sitter här med mjukiskläder och värmeljus samtidigt som jag videochattar med en underbar tjej och lyssnar på go musik. Brukar alltid ha mycket energi efter skolan eftersom att jag är väldigt väldigt lugn där haha. Men idag har jag ingen energi alls kvar, kanske för att jag typ sov en till två timmar igår natt? Maybe. Ska fortsätta fixa lite saker här hemma och på bloggen, försöka hitta alla inlägg jag sparat privat för att jag inte vart klara med och som nu försvunnit, hihi. Men vet inte om de försvunnit helt eller om bara ipaden har gått sönder typ. Ha det bra sålänge, kraam

  • Filed under: Myys

Likes

Comments

Hej babessss<33
Älskar vädret idag alltså.. Solen Ser inte ut att försvinna heller, hur skönt? Tar en minisolning hemma och sånt efter en powernap. Efter denna sköna stund ska jag ut och springa och kanske träffa en kompis efter att ha duschat osv osv. Funderar dock på att börja springa på morgonen istället nästa vecka. Alltså vakna typ runt fem så springer jag fyrtiofem minuter, duschar en halvtimme och snabbar på sista kvarten typ, haha. Då vaknar man ju iallafall.
Hoppas ni har en underbar eftermiddag med, kram!

Dagens musiktips:
How to Love - Cash Cash

Likes

Comments

Har haft en uuunderbart fantastisk dag med en vän jag träffar allt för sällan. Hoppas att ni har haft en lika vacker dag <33
Så dagen började helt enkelt med att jag satte larm på klockan elva och gick upp typ tolv slash halv ett eller nåt när jag kom på att jag skulle träffa min kompis i stan klockan ett... Sedan tog jag typ en halvtimme på att bestämma mig vad jag skulle ha på mig, sedan sminka mig och rusa ner till tågstationen med tvåtre smörgåsar i handen. (Kom ju dit till två iaf) . Väl där hängde vi runt och hade kul ett tag och när klockan närmade sig fyra gick vi mot Festivalen. Vi knökade oss lite fram och fick några bra platser. Härlig festival, vad kul att de ordnar sådant här. Älskar när alla har sådan go känsla typ haha. Tror att man både hörde och såg att vi var där, för den delen med haha. Sorrynotsorry. Alltid kul med psykovännen och galna jag. Hela dagen har vart solig i allafall, inte ofta man ser det i Sverige (; . Sedan kom regnet men vad gör det? Dessutom försvann det när de sjöng om solen, så.... En regnponcho lyckades vi också fånga, samt några godispåsar. Bra platser fick vi med.

Efter festivalen gick vi runt ett tag till, jag med mina illröda fötter som jag hade hela dagen. Inte för att jag tänkte på att några fötter gjorde ont, absolut inte. Vi satte oss på McDonalds och jag ville bara dricka upp hela deras lager. Sedan stod jag på toa i tusen år och vi promenerade lite till, tog några inspirationsbilder (som inte blev så fina när jag tog dem, sorrynotsorry ifall du läser det här) och sånt. Alltså något jag tänkte på var att frozen yogurten var så så så billig alltså. Trodde det skulle kosta typ hundrafemtio spänn som i Nordstan, men det blev endast typ fyrtio, wow. Haha. Ingen efterfest blev det iallafall haha.

Ja jag har nu (nästan) tappat rösten, men energin är fortfarande kvar. Människor undrar alltid hur energin alltid är med mig, men skulle nog säga det är för att jag är så trött i skolan, haha. Och inte sådan där typ av övertrötthet som är vanligt för mig, utan trötthet att jag typ sover mig genom dagen. Haha. Men jag tackar för en bra sista dag för göteborgskalaset, och hoppas att ni har det underbart, kraaaam

Ursäktar min röst, haha.

Likes

Comments

Hej underbara ni <33
Visste inte riktigt vad jag skulle göra för inlägg, så det blir en kort uppdatering istället.

Är just nu på tåget påväg mot stan och ska träffa en kompis jag inte träffar ofta. Sedan ska vi hänga runt och gå på festivalen på götaplatsen.

Hoppas att ni har en underbart vacker dag så ses vi lite senare, kraam ♡

Likes

Comments

Hej babes <33
Har ni en bra lördag so far? Själv har jag inte orkat göra så mycket hittils och har en myslördag, kan man säga. Kanske ska hem till en kompis sedan, får se.
Igår hade jag såå ont i huvudet. Skulle egentligen cyklat tre mil med klassen, men ingen idé om man ändå vet att man inte orkar hela. Hoppas hoppas hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Sa jag att jag hoppas?

Men just nu äter jag mellanmål och dricker vatten med lime. Annars hatar jag vatten, men med lime... Älskaar.
Jag hoppas att ni har det underbart så uppdaterar jag snart, kraaaaam

  • Filed under: Myys

Likes

Comments

Något av det mysigaste jag vet är att gå på picknick men de bästa. Så idag tänkte jag dela med mig av ett "picknick collage" till er. Jag hoppas att ni gillar det! (Tog mig tre timmar att göra haha)

Likes

Comments