Idag är det alla hjärtans dag! En högtid som jag tycker är väldigt mysig! Jag tycker att det är supergullig idé på högtid, alltså att man ska spendera tid med dem man älskar och har nära. Alltså inte bara flick- eller pojkvänner utan även familj och vänner. Så jag har börjat dagen med att varit med min familj. Eftersom min bror och pappa heter Valentin i mellannamn så är det ju även deras namnsdag så de får något extra och sådär. Men även jag fick en bodylotion av mamma som jag tycker luktar så gott! Bakade sedan en kaka som vi fikade och den var jättegod! Ikväll så ska jag dra till Wilma så ska vi och några fler se på film och mysa och så!

Kram!

Likes

Comments

Klippte mig idag! Det kändes jätteskönt att få bort de slitna vinterhåret. Tyckte heller inte att så mycket av håret försvann utan att det fortfarande är väldigt långt vilket är super! Gick även på stan med mamma lite efteråt men hittade ingenting jag ville ha. Sedan kom jag på att jag heller inte har pengar eftersom jag sparar till sommaren. Well well.

Kram!

Likes

Comments

Äntligen är det sportlov! Har haft en jättejobbig vecka och allt har bara varit kaos. I fredags kom jag i alla fall hem till lite hembakat fika vilket alltid är bra! Under lovet så hoppas jag att min trötthet försvinner och att jag orkar med livet lite mer än vad jag gör just nu. Har inga speciella planer heller, så det blir nog mycket läsning och serietittande. Ska i alla fall bli jätteskönt med lov.

Kram!

Likes

Comments

Den här dagen har varit skitjobbig. Hatar torsdagar i skolan, ingen rolig lektion i stort sett. Jag orkade inte med dagen så jag struntade i designen och åkte hem. (Dock så får man typ inte frånvaro så det är ju chill) Direkt när jag kom hem så gjorde ett litet mellanmål och satte på ett avsnitt supernatural. Ikväll tror jag att jag bara ska äta, duscha, sova & läsa. Utan inbördes ordning.

Kram!

Likes

Comments