Header

förlåt om jag inte har bloggat på ett tag, och jag vet att jag sa att jag skulle börja blogga igen men jag kommer bara blogga när jag har tid och när det händer något roligt. Men om ni vill så kan ni ge mig tips på vad jag kan blogga om.

Men jag täckte bara göra att snabbt inlägg vad jag har gjort när jag inte har bloggat!

Då har jag var i göteborg för att min syster och hennes lag var med i gothia cup och då träffade jag två kompisar! :)

Sen har jag typ vart i växjö hos min syster och kollat när hon och hennes lag har spelat sen har jag sovit hos henne med! :)

Sen har jag typ bara vart i skolan, tränat och vart med kompisar med! :)

Sen har jag ju firat jul och nyår och sen har jag ju fyllt år och då fick jag en ny säng! :)

Och sen jag fått en ny mobil, fast jag fick betalar halva mobilen! :)

Men just nu har jag sportlov och då har jag varit i växjö, vart med kompisar och sen har jag typ bara vart med min familj, sen imon så ska jag vara med kompisar. På lördag så ska jag nog vara med kompisar igen och på söndag så ska jag nog vara med kompisar på dagen och sen på kvällen så ska jag spela match! :)

Men här kommer det lite bilder ifrån när jag inte har bloggat! :)
f

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt om jag inte har bloggat på ett tag, jag har inte haft tid. Men jag täckt börja blogga igen. Täckt bara göra ett snabbt inlägg och visa vad jag har fått i julklapp, så det kommer bilder här nere sen. Men idag har jag varit hos mormor och morfar och firat jul. Jag kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och lyssnar på musik. Men igår så firat vi jul hos farmor och farfar.

Likes

Comments

DEN 13 JUNI 2014 SÅ SKA JAG SE ONE DIRECTION IGEN, kram och puss :D <3

Likes

Comments

hallå! :)

förlåt om jag inte har bloggat på ett tag för att jag har haft mycket att göra.

men idag har jag varit på prao, har varit på prao hela veckan. men ska dit imon med för att det är sista dagen, sen på måndag börja skolan igen. men just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, vi hörs men har det så bra tills jag blogga igen. 

men nu kommer en bild när jag kollade på one direction i stockholm. och dom kommer till SVERIGE igen den 13 juni 2014, så jag ska kanske dit, men bilden är kanske inte så bra för att jag har tagit bilden på mobilen, kram:)

Likes

Comments

förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, jag har haft mycket att göra. men jag täckte bara lägga ut ett snabbt inlägg.

idag har jag varit med kompisar sen har jag varit och tränat. och nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, snart ska jag nog ner och kolla på one tree hill, får se om jag orka det. men nu kommer det lite bilder, vi hörs. kram!:)  

Likes

Comments

 

hallå!:)

jag ska berätta vad jag gjorde igår, vid 9 så åkte jag in till stan med ebba. sen kom jag hem så var jag hemma själv i 2 timmar kanske. sen vid 6 typ så cyklade jag in till stan med emma och elin för vi skulle kolla på linda bengtzing. så jag var hem vid 9 igen. vi hörs, pussLikes

Comments

hallå!!:)

idag har jag inte gjort så mycket på dagen, men vid fem typ så åkte jag in till stan med emma och elin. för amy diamond var här i karlhamn, så vi kollade på henne. vi hörs, puss

Likes

Comments

hej!!:)<3

glad midsommar till er alla!!:)

men förlåt om jag inte har bloggat sen i mådags för jag har haft mycket att göra. men jag ska försöka blogga en gång om dagen om jag inte hinner. eller blogga jag bara när jag göra något roligt. men har en jätte bra midsommar kväll, vi hörs puss:)<3 

Likes

Comments

hallå!!:D

jag ska försöka att blogga mera nu i sommar, ska försöka med att blogga två gånger om dagen. men nu ska jag säga vad jag har gjort i helgen.

I fredags: så vara jag med emma och elin, sen åkte vi in till stan för vi skulle kolla på robin och sen sovit jag hos emma och elin.

I lördags: var jag med emma och elin, så vi åkte in till väggabadet och vi var där nårga timmar. sen när jag kom hem så skulle mamma och pappa iväg så jag och ebba var hemma själva.

Igår: så kollade jag bara på fotboll och var typ bara hemma.

sen kommer jag lägga ut lite bilder ifrån i fredags. men här kommer två bilder när jag fotade med emma och elin för någon vecka sen. hörs sen, puss:)<3


Likes

Comments