Jag såg fram emot en grym vecka med jobb, stall och gym i mängder, men vaknade febrig och hes med halsont. Snacka om dålig tajming med nytt jobb, frisk häst och allt. What to do? Det var bara att gå upp och traska iväg till jobbet. Precis som vilken dag som helst. Visserligen lite mer nedstämd, men ändå på g.
Vi jobbade på som vanligt och slutade kvart i fyra. Efter jobbet åkte jag och kollade till hästarna, målade en hylla som Hampus byggt och sjönk ner i soffan. Sedan dess har det inte hänt ett enda dugg bortsett från att jag för tillfället känner mig halvdöd och funderar över hur jag ska klara av nästkommande dag med jobb och stall. Nog med självömkan för idag. Dags att krypa ner i sängen och försöka sova bort skiten tills imorgon. Suck!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den första jobbveckan efter semestern har ungefär sett ut på följande sett:

Jobb.
Gym.
Stall.
Repeat.

Grymt kul och uppiggande samtidigt som det är en utmaning att orka och hinna med allting. Nu laddar vi upp för ännu en vecka som förhoppningsvis blir ännu bättre.

Likes

Comments

Efter en lång jobbdag från 07.30-16.25 var det uppfriskande att åka till gymmet i en timme och köra slut på de sista krafterna. Då jag var klar på gymmet åkte jag direkt till stallet och longerade Gaita 20 min i paddocken. Eftersom hon fortfarande är svullen där sadelgjorden sitter går det varken rida eller tömköra henne än. Tråkigt nog.

Likes

Comments

Helgen har varit fullspäckad med begravning, student och besök av kusinerna som kommit hit ända från Silverdalen. Semestern och helgen lider nu mot sitt slut och imorgon är det återigen dags för jobb. Tråkigt, men sant. 

Likes

Comments

Med ny träningströja och tights var det extra kul att komma tillbaka på gymmet igen efter en veckas semester. Jag började med 10 min intervaller på löpbandet följt av styrketräning av främst ben och mage. 

Likes

Comments

Idag har Linnea (Sannas medryttare) provridit Gaita 50 min i paddocken. Eftersom hon inte ridit storhäst mer än ett fåtal gånger förut höll de sig till skritt och trav, vilket räckte för att göra Gaita trött och dygnsur. Orken och energin är inte alls densamma när det är så varmt ute. Fullt förståeligt! 

Imorgon får Gaita en välförtjänt vilodag, eftersom vi ska upp till Varberg och Halmstad. 

Likes

Comments

Efter flera års otur på hästfronten känns det äntligen som om det är på väg åt rätt håll. Gaita är finare än någonsin och har tagit ett stort steg framåt i ridningen. 

I förmiddags när jag assisterade Malin och Gaita i hoppningen var hon så otroligt fin att jag inte kunde sluta förundras över den fantastiska häst hon är bortom all envishet. Trots att Malin enbart hoppat henne 2-3 gånger tidigare hoppade de hinder på 70 cm utan några som helst problem. Med tanke på att hon inte är den lättaste hästen att hoppa var jag måttligt imponerad över hur lätt och okomplicerat det såg ut från marken. Teamwork på hög nivå! 

Innan vi skrittade av Gaita tog jag några skutt på 90 cm, vilket gick hur bra som helst. Om det inte vore för att hon redan gått 40 min och det var 27 graders gassande sol hade vi kunnat höja ytterligare några snäpp utan problem. 

Likes

Comments

Två tentor inom loppet av två veckor så här tätt inpå sommarlovet är aaaaalldeles för mycket för mig och min hjärna. Motivationen är lika med noll, vilket medfört att jag pluggat betydligt mycket mindre inför salstentan än planerat. Tråkigt, men sant. Istället för att plugga dag ut och dag in som jag brukar för att känna mig någorlunda redo har jag varit på gymmet och i stallet för lite avkoppling. Bra jobbat liksom!

Imorgon bitti ska jag hoppa Gaita och ta emot massören som ska kolla igenom Nellie. Resterande av tiden ska jag spendera med att plugga matte. Kul! Förhoppningsvis fastnar något i huvudet i alla fall tills på fredag... Wish me good luck!

Likes

Comments

Skor, smink, baldejt, klänning, naglar, håruppsättning och bil. Allt måste vara perfekt. Jag minns precis hur det var... För tre år sedan var det jag som skulle gå på studentbal i Tylösand. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Vi åt, drack och dansade till sent inpå natten trots fötterna värkte.

Idag är det Malins tur att få göra allt de där plus lite till. Jag hade gärna bytt plats med henne om jag kunnat samtidigt som jag hoppas de får uppleva en av deras bästa kvällar någonsin, precis som jag fick.

Ha så kul ikväll alla studenter!

Likes

Comments