I Lördags körde jag och Robin mot Luleå då han hade slutat sitt jobb. Det vi åkte dit för att handla glömde vi helt bort, men blev lite annat som följde med istället.

Idag har vi bara vilat, vilat mer och varit en vända på stan. Ute regnar det precis som alla andra dagar.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår klev jag av mitt nattskift, sen skjutsade jag Robin till hans jobb och for förbi Mormor. Dit kom även systern med sonen

Likes

Comments

Godmorgon.

Jag sitter helt yrvaken i soffan. Ska snart hoppa in i duschen och förbereda mig inför då Robin stiger upp ur sängen. Det blir att skjutsa honom till jobbet och sen vad jag hittar på, får vi se då. Om Moster vaknat blir det nog en sväng dit på en kaffe. 

Likes

Comments

​Det blev ofrivilligt 30 minuters övertid idag. Förlovning från kollegans sida. Knatade hemåt, ringde ett viktigt samtal, det plingade på dörren, mannen i huset vaknade och gjorde sig redo för jobb, vi tankade bilen och jag lämnade honom på jobbet. 

Tog en kaffe hos Johanna, sprang på stan en sväng, köpt nya handtag till köksluckor, handlat mat och kläder, är sjukt trött. Hållit på att skruva fast handtagen och fått spader och det är typ där jag ännu är. Förbenade handtag. Tur mannen i huset kommer hem snart. 

Likes

Comments


Jag har ett par meter till jobbet. Har ca 3-5 minuter att cykla eller promenera dit. Men regnet öste ner, så Robin bestämde sig för att skjutsa mig istället för att jag dyblöt skulle dyka in genom ytterdörren till jobbet.

Medan andra har varit fulla, spytt och spenderat pengar, har jag fått klirr i min genom helgjobbet som nu snart är förbi. Jag trivs så fruktansvärt bra med mitt jobb, så även helgjobben känns helt okey att kriga sig igenom. 

Likes

Comments

Jag och Robin har varit och hälsat på min Morfars grav. Tittade även till Morfars systers som i Fredags begravdes.

Hoppas ni har det bra där ni är. Ni är saknade

Likes

Comments

​Visst är det fantastiskt när man hittar någon som vänder upp och ner på hela ens värld, inte på ett dåligt sätt utan snarare tvärtom. En person som får en att le när man helst av allt bara vill dra täcket över huvudet och vara, en person som får en att gråta av skratt dagligen pga att den är just sig själv. 

Är det någonting jag är tacksam för i livet, bortsett från att jag är frisk, har fast anställning, ett tak över huvudet etc, så är det att jag har fått träffa pojken på bilden. Pojken vid namn Robin. 

Som jag älskar dig. 

Likes

Comments

Hoppade in i bilen med hopp om att komma hem med de fina örhängena som jag vilat mina ögon på ett par dagar, men det slutade med att jag tog en omväg och åkte därefter till Robins jobb. Fanns ingen parkering. Attans PDOL.

Likes

Comments

Jag klev just av mitt nattpass och promenerar med paraplyet i högsta hugg. Ingen regn i sikte. Än. 

Idag blir det en städa dag. Ska rensa ur både kyl, frys och skafferi. Köra igång både disk- och tvättmaskin. Bädda rent, sortera om i garderober och göra av med kläder som inte används. ​Göra plats för shopping.

I staden som jag bor i är det idag Paltens dag. För er som inte vet vad palt är för något, googla. Det är en maträtt som förknippas med just Piteå. Därav blir det även paltlagning idag. 

Likes

Comments

Vilken fin sommar vi fått i år, jag är ironisk. Det är tur jag sparar min semester, för det verkar som att nästan hela sommaren kommer att regna bort. För regna gör det precis just nu, igen, i skrivandets stund. 

Jag har sovit bort en stor del av dagen. Klev av mitt nattpass först 11:30, fast jag egentligen inte tyckte att jag behövdes på plats så knogade jag på. Väl hemma slocknade jag i soffan efter ett par avsnitt av A.D. 

Nu väntar jag på att Robin ska komma hem med middag. 

Likes

Comments