Många vänner som vill att jag ska börja blogga på riktigt, berätta vad jag gör på dagarna & allt annat som ingår.
Fick en känsla nu, kanske bara hjärnspökena som vill förstöra för mig. Men hade det inte varit kul, testa på något nytt?

Vad vet jag 00.09 en fredagskväll, förutom att jag vill testa på detta. Förvänta er ingenting, jag kanske suger.

Men här är jag iallafall, en 17 årig tjej med alldeles för mycket tankar om allting. Jag gillar att vara ensam, ligga i sängen en fredagskväll och bara tänka på vad som kommer upp i tanken just då. Rätt simpel, gillar inte mycket egentligen och har inget tålamod. Visar kärlek till dem som visar kärlek tillbaka och är för det mesta lite för ärlig. Vi kanske hörs igen, vad vet jag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ser honom varje dag, han kollar inte åt mitt håll medan jag inte kan släppa honom med blicken. Hur kunde det bli såhär?
Han frågade mig häromdagen hur jag mår, svarade bra för att han förhoppningsvis skulle tro jag gått vidare.
Men egentligen, kan man gå vidare från någon som fått ens hjärta att slå dubbelt & som man skapade så många minnen med? Jag tror inte det, men vad vet jag.

Likes

Comments

Jag frågar honom hur han mår. Får tillbaka svaret "bra".
Han undrar inte längre hur jag mår, han undrar inte längre vad jag gjort idag och han undrar inte heller när vi ska träffas nästa gång. Han är iskall, visar inga känslor. Medans jag går runt med söndergråtna ögon, påsar som syns på mils avstånd och ett hjärta som är helt förstört. Men det kanske är så det ska vara, vad vet jag?

Likes

Comments

Ligger i en bäddsoffa mitt ute i ingenstans. I en stuga för 4. Jag hör min pappas snark från ett av rummet och min lillasysters mumlande från ett annat.
Undrar om de någonsin känt smärtan jag har i mitt hjärta inatt. Funderar ett tag och tar slutsatsen att jag ska göra allt för att min syster aldrig ska få känna denna smärta, denna ångest & självkänsla. För jag hoppas hon aldrig känt det och har hon gjort det, ska jag göra att hon aldrig ska få känna det igen.

Ibland undrar jag ifall det finns en Gud, en kärleksgud som man kan be till. Ni vet han med kärlekspilen. Jag behöver han lika mycket som jag behöver kärlek.

Likes

Comments

Jag har aldrig känt att min hjärta gått i tusen bitar, jag har aldrig känt att hela min kropp värker för att mitt hjärta är förstört, jag har aldrig känt smärta från ett förstört hjärta.

Men ikväll, hela dagen, hela dygnet. Jag klarar inte av att bära mig själv längre.

Likes

Comments

Känslan som säger att du inte duger, att du aldrig var bra nog och att hon var mycket bättre. Känslan som äter dig inifrån och ut. Känslan som får dig att sjunka till botten. Känslan som får dig att inte känna någon värdighet.

Snälla förjävliga känsla, snälla försvinn ur min kropp snabbare än vad du kom och glöm av mig imorgon kväll när du så gärna smyger på. För jag är svagare än svagast nu, jag behöver inte dig.

Likes

Comments

Klockan börjar ticka iväg. Tårar som aldrig slutar rinna. Bröstet som trycks allt hårdare ner i madrassen.
Senaste Google-sökning "Varför äter ångesten upp mig inifrån och ut? Varför kan jag inte andas längre?"

Det ända jag får upp som svar är att man ska försöka andas i en fyrkant. Jag tänder ficklampan på mobilen, vänder mig till än av tavlorna där det står "känn ingen sorg" och jag börjar andas. In & ut, försöker lugna tårarna, försöker lugna ångesten.

Säger tillslut godnatt till mig själv, klappar mig på axeln och tänker "du klara det inatt också"

Likes

Comments

Är så förstörd. Att ligga i sängen där du låg för 5 timmar sen och kysste min hals som bara du kan, i rummet som doftar dig och läpparna som fortfarande smakar dina. Att ligga i det rummet i den sängen och läsa smset att du kanske inte vill mer, att du är rädd och inte känner sig redo.

Snälla förstå att jag är rädd för kärleken lika mycket som du, men att om vi vill kan vi ta oss igenom det tillsammans. Jag vill ha dig, bara dig. Ingen annan.

Snälla förstå att två veckor tillsammans känns som ett år. Snälla fina underbara, snälla förstå att du är den ända som kan få mig hel & att jag behöver dig mer än allt.

Snälla bara säg att hjärnspökena tog över dina tankar, snälla bara säg att du vill ha mig så länge ditt hjärta slår och snälla säg att du aldrig mer kommer tvivla.

Likes

Comments