Jag är så lycklig & glad men ändå så ledsen och förstörd. Men livet går vidare. För jag vet, hur jobbigt det än må vara och hur förstörd man än är så hittar man alltid tillbaka till sig själv och man vänjer sig, kärleken varar inte förevigt och inte heller en familj. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni vet när allt bara faller på plats och man inser hur otroligt kär man är i en annan person. När man inser att man hittat den finaste personen som finns och som gör en till den gladaste & lyckligaste tjejen i världen.

Jag är bara så otroligt lyckligt lottad!

Likes

Comments

​Det har hunnit blivit höst också. Ändå rätt skönt. Komma in i sina egna rutiner efter sommaren, skolan och att man kan sova vid 8 utan att det är ljust. Jag gillar ändå hösten, det är mysigt och jag finner en ro som jag aldrig finner annars. 

Likes

Comments

Jag sitter på toalettgolvet, med tårar rinnandes ner från mina kinder och ögon röda som tomater.
Jag hade en sömnlös natt inatt, jag grät för jag var rädd att förlora honom, han som får mig hel, han som får mig att le och han som alltid säger det man behöver höra i motgången.

Jag är så kär, jag är så rädd och det enda jag kan tänka är ”tänk om”. Jag vill att kärlek ska vara lika lätt som på film. Jag vill att tillit ska vara lika lätt och jag vill kunna visa alla dem känslor som dem så enkelt visar på film.

Likes

Comments

Han började höra av sig igen.
Jag blev hel, föll hårdare och tog hans hand direkt.

Vi träffades, tog en fika, pratade ikapp allting vi missat i varandras liv och frågade oss själva varför och om det är värt att testa igen?

Detta är en månad sen, idag har jag honom som bakgrundsbild och hans namn blinkar upp på min display hela tiden. Jag mår så bra av honom och hela min kropp pirrar. Jag är bara så glad och har verkligen insett att allt kan hända när man minst anar det.

Likes

Comments

Jag älskar att bara kunna skratta tills det tar stop, att kunna vara mig själv fullt ut och att omringas av dem finaste människorna i hela vida världen. Jag är bara så lyckligt lottad.

Likes

Comments

Många vänner som vill att jag ska börja blogga på riktigt, berätta vad jag gör på dagarna & allt annat som ingår.
Fick en känsla nu, kanske bara hjärnspökena som vill förstöra för mig. Men hade det inte varit kul, testa på något nytt?

Vad vet jag 00.09 en fredagskväll, förutom att jag vill testa på detta. Förvänta er ingenting, jag kanske suger.

Men här är jag iallafall, en 17 årig tjej med alldeles för mycket tankar om allting. Jag gillar att vara ensam, ligga i sängen en fredagskväll och bara tänka på vad som kommer upp i tanken just då. Rätt simpel, gillar inte mycket egentligen och har inget tålamod. Visar kärlek till dem som visar kärlek tillbaka och är för det mesta lite för ärlig. Vi kanske hörs igen, vad vet jag?

Likes

Comments

Ser honom varje dag, han kollar inte åt mitt håll medan jag inte kan släppa honom med blicken. Hur kunde det bli såhär?
Han frågade mig häromdagen hur jag mår, svarade bra för att han förhoppningsvis skulle tro jag gått vidare.
Men egentligen, kan man gå vidare från någon som fått ens hjärta att slå dubbelt & som man skapade så många minnen med? Jag tror inte det, men vad vet jag.

Likes

Comments

Jag frågar honom hur han mår. Får tillbaka svaret "bra".
Han undrar inte längre hur jag mår, han undrar inte längre vad jag gjort idag och han undrar inte heller när vi ska träffas nästa gång. Han är iskall, visar inga känslor. Medans jag går runt med söndergråtna ögon, påsar som syns på mils avstånd och ett hjärta som är helt förstört. Men det kanske är så det ska vara, vad vet jag?

Likes

Comments

Ligger i en bäddsoffa mitt ute i ingenstans. I en stuga för 4. Jag hör min pappas snark från ett av rummet och min lillasysters mumlande från ett annat.
Undrar om de någonsin känt smärtan jag har i mitt hjärta inatt. Funderar ett tag och tar slutsatsen att jag ska göra allt för att min syster aldrig ska få känna denna smärta, denna ångest & självkänsla. För jag hoppas hon aldrig känt det och har hon gjort det, ska jag göra att hon aldrig ska få känna det igen.

Ibland undrar jag ifall det finns en Gud, en kärleksgud som man kan be till. Ni vet han med kärlekspilen. Jag behöver han lika mycket som jag behöver kärlek.

Likes

Comments