Header

Hej allesammans! Jag är inne i en seg period när kroppen inte gör som den ska, Kalle går på halvfart pga olika småskador, tappskor osv, och jag jobbar en hel del. För er som inte vet än jag ännu en gång fast anställd på Lindex, vilket är superkul!
Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på en ny serie, och ikväll ska jag till mollie och ha myskväll 👌🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Går inte så superbra för oss just nu. Förra söndagen var vi och briljerade in ridhuset. Träningen i onsdags blev inställd pga all snö och i fredags blev busen nästan helt klippt. Uteritt och pulsade i snön, och igår kväll när vi släppte in kom han instaplandes på 3 ben.... På vänster bak har han en knöl som nu är helt borttrampad, och han är inte helt med på att vi ska få göra rent och lägga om det, så i veckan kommer vet ut och hjälper oss.
Ett steg fram och två tillbaka.

Likes

Comments

Var vi till ridhuset med Mollie och dammade av hoppskillsen, och Kalle var en STJÄRNA!
Lite peppad och stark, men ändå väldigt fin!
Nu ska bara piloten lära sig följa med så blir nog detta bra✔️

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas alla haft det bra och firade in det nya året på bäst vis! Jag spenderade min kväll tillsammans med Josse och annat bra sällskap, ett av de bättre nyåren!
Ligger för tillfället nerbäddad i soffan, inne på andra veckan med feber och bihåleinflammation nu, och längtar verkligen tills jag blir frisk.

Likes

Comments