Ett perfekt söndagtips inför sommaren! Vem är inte sugen på ett par perfekta ballerinas från chloé? 
Jag är men inte till det priset. HÄR hittar ni ett par minst lika snygga look a likes. Älskar såna fynd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är storm här i sundsvall idag! Men solen lyser och våren är här. Våren gör mig lycklig! Det finns inget så härligt som att vakna på morgonen innan klockan ringer på grund av att solen lyser in. Då vet man att hur vilse man än känner sig eller hur tungt livet än är, så kommer det att bli en bra dag. Ljuset ger en hopp.​ 

Detta kommer att bli en bra vecka. På tisdag åker jag ner till Stockholm på workshop med VILA, ser framemot att bli inspirerad och att träffa alla kollegor från de andra butikerna. 

Med detta sagt så önskar jag mig själv välkommen tillbaka och lovar att ge er mer regelbundna inlägg! KRAM

Likes

Comments

Hur man gör en dag riktigt bra, såhär - fick hem denna snygging från Zara idag! Ett riktigt kap för endast 299:- En perfekt slit och släng väska som rymmer både datorn och kameran och allt annat man behöver.
Find it HERE

Likes

Comments

Kanske sent att prata julklappar nu men måste visa den finaste julklappen som jag fick av min pojkvän. Vasen äng från klong i mässing. Vill ha en äng av blommor i den men nöjer mig med ett gäng minirosor. Ett nytt inköp är ljusstackarna i mässing från Mio, passar perfekt tillsammans!

Likes

Comments

Har H&M och deras budgetkapp varmt om hjärtat. Och inte är jag besviken inför våren. Så mycket fint och stilfullt. Den roströda kavajen slår högst på listan, want it now!!!

Likes

Comments

Instagram@hlovgren