Hanna Longum

Hejsan!

Jag kommer hem för en stund sen från arash, ligger nu i sängen och är så trött, men endå så gick jag och max till segagubben, värdens bästa godisaffär för övrigt. Det är så härligt väder ute idag, dock planerar jag inte att lämna sängen. Jag ska försöka hitta någon bra serie som jag kan sträckkolla på, men först ska jag kanske ta en liten nap.
P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har nyss varit nere på ica, och gjort min dagliga handling av cola zero, och har även duschat och sitter nu och kollar på youtube som vanligt. Senare kommer arash och hämtar mig så ska vi typ handla och sen bara vara hos honom. Har haft ganska många dåliga dagar nu det senaste, men jag ska till vuxen psykiatrin någon gång nästa vecka tror jag, detta är nämligen första gången på fem år (sen jag blev sjuk) som jag har varit utan psykolog i ett halvår (!!) jag fattar inte hur det får va så. Men men jag hoppas att dom fixar det snart, det är så stor skillnad på bup och vuxen psykiatrin, då dom har mer av en skyldighet att ge dig en psykolog osv på bup, medans på vuxen psykiatrin så är deras största skyldighet att ge medicin, och det var även därför jag fick plats där direkt efter bup, för att jag redan går på mediciner, men många får vänta i flera år tyvärr.

Likes

Comments

Jag har varit så nyfiken på hur waist trainers funkar, och har länge velat testa en, så här om dagen så överraskade Paulina mig med en, som hon hade beställt från Wish, och denna är i så bra kvalité, dock någon storlek för liten, den ska sitta tight, det är ju lixom hela grejen, men denna är lite för tight haha! Men jag ska i allafall börja använda denna några gånger om dagen och se ifall det blir någon skillnad.
P&K

Likes

Comments

1. Jag gillar att ha småsaker planerade, som att t ex veta vilken tid jag ska tvätta håret, så att det blir som finast när jag ska träffa någon (haha)

2. Jag hatar när saker inte blir så som jag hade tänkt eller planerat.

3. Jag går inte gymnasiet.

4. Ibland kan jag ligga i sängen en hel helg utan att röra mig ur fläcken.

5. Jag har gått i ridning i 4-5 år men slutade för att jag blev rädd för hästar haha!

6. Jag lider av psykiskt ohälsa som jag skriver en del om här på bloggen.

7. Jag vill flytta till London när jag blir äldre.

8. Jag äter hellre riktig mat till frukost än vanlig frukost.

9. Jag försöker att bara omringa mig med folk som får mig att må bra, alltså inga som ger mig onödig stress på något sätt.

10. Jag äter alltid mat framför datorn i min säng.

Likes

Comments

Jag är så trött, helt utmattad både fysiskt och psykiskt. Sen har jag åkt på en förkylning också, så jag har bara legat i sängen hela dagen med feber. Igår fyllde min fina mamma år så vi gick ut och åt, jag max (min tvillingbror), hans pojkvän eskil och mammas bästa kompis Helena, och de va så otroligt mysigt, vi var på market, som ligger i rosenlund typ brevid boulebar. Market är typ fett likt toso fast market är mycket mysigare. Sen efter att vi hade ätit så kom Arash och hämtade mig, så drack vi vin och kollade på film, så det det var en jätte mysigt kväll igår. Men idag är jag som sagt sjuk, Jag har helt ärligt spelat sims i över fem timmar idag haha!

Jag tog inga bilder igår, glömde helt av de, men här kommer några as snygga bilder på min tvillingbror aka my butch, från i helgen,.

Likes

Comments

Hej!

jag kom hem typ vid elva idag efter att Jag sov hos Arash, och gjorde lite tortelini med tomatsås, as gott! sen mötte jag upp mamma och gick till banken för att fixa en grej, och hämtade även ut medicin på apoteket, då en utav mina mediciner va slut. Nu ska jag bada och ta en nap, för att senare troligen träffa Arash igen. är helt slut psykiskt och de gör att jag blir trött fysiskt också, så jag ska vila en stund nu.

P&K

Likes

Comments

Som ni kan läsa på titeln så ska jag tillsammans med min bästa kompis Hanna skaffa en podcast! och idag ska vi spela in första avsnittet (!!!) Det ska bli så kul. Nu ligger jag i sängen och halvsover efter att jag tog ett långt bad. Jag sov ganska dåligt inatt för jag glömde att ta med min medicin till min pojkvän så, jag vakande vid halv halv sex typ och kunde inte somna om, så jag är lite halv trött. Men jag tror att jag kommer vakna till liv när jag träffar Hanna. Senare ikväll ska jag ut, och de ska bli super kul, har inte varit ute och festat på ett tag nu.

Likes

Comments