​Hello, typ ett och ett halvt år efter senaste inlägget men vart sugen att börja försöka blogga på den här bloggen igen så ger det väll ett försök!

Kan dra lita snabbt om vad jag varit med om och haft för mig sen senaste inlägget som råkade vara på min artonårs dag så ni kan nog lista ut att jag fyllt ännu en gång haha.
Men börjar väll där, ungefär i samma vända som jag fyllde år så vart jag sjukskriven och fick körkort någon vecka senare. I Samband med det här så sa jag tyvärr upp kontakten med min pappa då jag kände att det va bäst för mig! Även fast jag var sjukskriven så va jag med på vissa skolaktiviteter men det va inte många men är ändå lite glad att jag va med på dom!
Så istället va jag på Scandic i Borlänge på halvtid så jag skulle slippa hoppa av och få börja tredje året, vilket jag gjorde och klarade av efter många tårar och ångest attacker men nu är den delen av mitt liv gjord! Sommaren spenderade jag med att jobba i Leksand och Smedjebacken plus så festade jag väll en del men inget överdrivet.

På hösten började det tredje och sista året för mig och även tiden då jag träffade min nya pojkvän som det tyvärr tog slut med i juli.Men han och jag han göra en hel del tillsammans, fira jul, bo ihop under min tid i Lund som om man tar bort delen med honom som inte va speciellt bra för det mesta så var det underbart att få bo och spendera två månader i Lund under februari och mars då jag avslutade mitt gymnasie arbete men innan det hade jag hunnit haft arbetsförlagtlärande på hotell Galaxen här hemma som jag jobbade extra på och som jag än jobbar på!

Sen så va det student veckan!! Studentgalan och studentdagen skulle jag kunna leva om och om igen! Är så sjukt tacksam för alla dom som va där den dagen och gjorde den så underbar!

Sen så började jag jobba ganska så på direkten men han med en midsommar segling först. Nu har jag fått natt tjänsten så kommer endast jobba natt och lite extra på dag!
Idag är det även en vecka tills jag får nyckeln till lägenheten i Falun där jag kommer bo i förmodligen tills sommaren men med ett avbrott då jag åker till AUSTRALIEN i ca 7 veckor som det ser ut just nu!

Det är det som hänt sen jag skrev sist!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu är det bara två timmar kvar tills det är min dag!! 18!! fy fan alltså!!
  • 1226 Readers

Likes

Comments

är det bara jag som nångång åkt buss med lurarna i och nån riktigt grym låt på och bara tänkt över livet? tänkt på allt man borde göra och på allt man borde gjort och sagt! för det är just det där som jag gör just nu! sitter och tänker mig bort i fantasin om vad jag kan och skulle gjort!
  • 1233 Readers

Likes

Comments

Blää på den här skiten... Sov typ nada i natt så mitt humör är väll på topp "😁"

Likes

Comments

Alla säger samma sak, "det är inte ditt fel", "man växer ifrån varann" osv. men tänk om det inte är så då?! Alltså ångrar sp jövla mycket just nu och saknar vissa personer så mycket att det inte går att brskriva men kan inte ens prata med dom!! Varför inte? Jo för dom är borta... För alltid...

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra vecka!! Fast nyårsplanen blev inte precis som tänkat, haha. Det slutade med att vi spelade monopol och såg på klockan och liksom oj den är 23.59!
Det här året vill jag ska bli som en nystart för mig, då jag ska börja ta tag i mitt liv!! Börja träna, fokusera bättre på skolan, få ett extra jobb, bli en gladare och nyare människa!!

Mitt år hittills har jag firat jul hos mormor och morfar, firat jul hos kusinerna, shoppat, vart på massa trökmöten och doktorsbesök, haft HAN här under nästan en hel vecka!! När han va här har vi inte gjort så mycket speciellt men vi va och bowlade. Sen igår hade jag och Hanna mys kväll i leksand men nu är jag hemma hos mamma igen!
Måste bara passa på, grattis till alla hanna idag ;)

Likes

Comments

Put your make up on. Get your nails done. Curl your hair. Run the extra mile. Keep it slim. So they like you. Do they like you? Get your sexy on. Don't be shy, girl. Take it off. This is what you want, to belong. So they like you. Do you like you?

Likes

Comments

Idag har jag varit hos mormor och morfar!! Mormor har berättat om sin barndom och vad hon gått igenom! Mormor är min förebild!! Hon har gått igenom så mycket skit ich varit så stark och är det än idag!! Jag hoppas jag blir som henne och att jag får ett förhållande som hennrs och morfars!! Det är bara sp fantastiskt att dom hållt ihop sen dom var 16år och är gifta och så kärleksfulla än idag!! Älskar er!! <3

Likes

Comments

Idag har vi nån sorts kurs grej hos räddningstjänsten, vi gjorde dock exakt samma saker i ettan man jaja.. Vi har haft ett pass och har nu lunch! Ett pass kvar sen tar jag lov!! 🎄🎉🎇
Bjuder på en bild på mig å mor från igår 💕

Likes

Comments

Jag är fan kär...

Likes

Comments