Header

Snart är skolan slut och idag är jag hyfsat lycklig. Det finns små saker som får mig att bottna samtidigt som jag känner mig glad. Idag var det sista måndagen i skolan, och jag längtar så till sommarlov men kommer samtidigt bli tomt på nåt sätt... Mitt sista sommarlov dessutom. Har inte så mycket att säga mer.. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är såna här nätter jag bara inte kan sova.... Tänker på allt och bara vrider och vänder på mig. Kan verkligen inte somna. Med musiken i öronen och alla tankar i huvudet ser jag inte framemot vad jag kommer drömma om. Tror dessutom jag börjar bli sjuk så imorgon blir det bara krya efter skolan så att jag är pigg till helgens festligheter. Allt har bara ändrats nu, vet knappt vem jag själv är längre.

Likes

Comments

Shit va längesen det var jag blogga, vet ärligt talat inte om jag ska lägga ner eller om jag ska fortsätta, jag kan iaf förklara den här månaden som en av de bästa men även en av det värsta. Skolan tar kol på mig, psyket tar kol på mig, allt är bara skit en stund sen perfekt en annan. Vill ha sommarlov nu och komma bort ett tag så jag slipper den här ångesten. Det är mycket som hänt sedan sist och kommer inte berätta om något då det varit en jobbig period. Men just nu så är väl livet upp o ner, har tre svenska uppgifter som ska in till söndag, ett prov imorgon, en historia uppgift och en samhälls uppgift. ska försöka få klart så mycket som möjligt innan helgen då jag bara vill ta det lugnt och umgås med vänner. Har egentligen inget mer att säga just nu! Vi hörs väl kanske senare'

Likes

Comments

Godmorgon! Har verkligen inte haft någon lust att blogga senaste tiden, hela helgen har bestått utav fest, även fast jag jobbar idag. Kan ju säga att jag börjat jobba på båsenberga, det tråkigt är att jag trivs halvdant där men det kanske blir bättre. Men snart är det sommarlov och jag längtar så himla mycket! Just nu är livet sisådär, men det rullar på! Måste jobba nu puss hej

Likes

Comments

Inte hänt någonting dom här dagarna! Åker hem i helgen och tillbaka nästa vecka och då är det sista veckan på praktiken! Saknar skolan lite... 58 dagar kvar sen slutar vi! Håll ut allihopa!

Likes

Comments

Helgen gick fort som f*n, vi åkte hem med 17.17 tåget i fredags och sorlet när jag kom hem drog jag på födelsedagsfest. Klockan blev runt 00.00 när jag kom hem men det var en välbehövlig kväll. I lördags vakna jag ganska tidigt åkte ut till våran sommarstuga och fika och umgicks med mamma och pappa. På kvällen var det krök och träffa massa saknade vänner, det var också en välbehövlig kväll, kom hem 5.30 blev sent men va så himla roligt! Söndagen hände inte så mycket! Har haft en riktigt bra helg! Och nu ska jag vara här på praktiken i 10 dagar och den börjar sjukt bra så hoppas det håller i sig puss och kram!

Likes

Comments

Hellu! I måndags hände inte mycket! Var ledig och tog bara vara på dagen! I tisdags drog jag och Michelle till våran praktikplats som ganska mysig! Vi myste i relaxen och hade det bara allmänt bra tisdag var även den bästa dagen denna vecka då mycket hände, usch va bra den var! I onsdag börja vi 7 och jobba till 4 det var en sådär bra början på praktiken, och är fortfarande sådär men det känns som det kommer bli bättre med tiden! Vi åker ju hem imorgon och tillbaka på söndag och ska då va här i 10 dagar kommer ha sån hemlängtan men kommer ändå bli kul! Hoppa ni haft en bra vecka puss!

Likes

Comments

Har varit borta och inte bloggat under lovet... Dåligt av mig. Under lovet har jag gjort allt och ingenting, har kollar på innebandy, varit i Nyköping, shoppat, åkt bil sena nätter och lyssnat på musik, umgåtts med folk, och bara älskat livet i början av lovet. Mot slutet börja jag tappa glädjen lite av anledningar men mår ändå bra nu.

Imorgon är jag ledig, bra start efter lovet. På tisdag däremot drar jag och Michelle iväg på praktik på Södertuna slott och ska sova borta i tre hela veckor! Kommer sakna mina päron så. Vi kommer hem nu i helgen som kommer men jobbar helgen efter det! Kommer va så himla skönt att komma bort härifrån, bara va på ett nytt ställe, lära känna nytt folk och bara ändra på det gamla vanliga och göra nåt nytt.

Efter praktiken så är det typ bara 1 månad kvar sv skolan!! Det är helt sjukt! Inte bara det heller det blir också sommar och massa roligt kommer hända. Åå vad jag längtar!!

Hoppas ni haft ett bra lovet! Puss

Likes

Comments

Sho! Imorgon är sista dagen i skolan och jag längtar verkligen till lovet! Har redan lite saker inplanerade, ska på match på lördag, det är kval då så är taggad! På onsdag nästa vecka ska jag va smink modell för en tjej! Och hade inte mer planerat än så, hoppas på nån fest iallafall. Blir shopping på fredag, jag hoppas jag hittar något då jag verkligen behöver! Nu ska jag sova godnatt sov gott!

Likes

Comments