Vardag

Gud! Det här var länge sen,jag har inte gjort det här på väldigt länge. Det har hänt mycket de senaste året! Jag har flyttat hemifrån och bor nu i Karlstad! Jag älskar Karlstad och lägenheten jag bor i så mycket. Jag hade tänkt försöka blogga igen men det kanske inte kommer att gå man jag ska verkligen försöka! Tänkte även att det kunde vara ett bra set för mi familj att ha lite koll på vad jag gör;)

Bilder från mitt älskade Karlstad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hello!
I tisdags gjorde jag något jag har velat göra väldigt länge ...

Jag klippte mig kort hårig! Omg jag är så nöjd! Mitt hår känns friskare och tjockare! Mina naturliga lockar kommer även fram mer nu än vad dom har gjort på länge så sjukt nöjd!

Likes

Comments

Vardag

Hello!
Det var ett tag sen jag skrev något här men jag har varit i en dip, jag har verkligen kämpat för att inte låta det ta över mig och jag känner att jag har lyckas! Och jag är sjuk stolt över mig själv! Jag har fått tillbaka orken att gå upp ur sängen och göra något med dagen. Men jag behöver tid, tid att läka från de såren som har öppnats igen och från de nya som har uppkommit. Men mitt liv går åt rätt hålla saker händer som jag inte trodde skulle hända mig! Men jag vågar inte hoppas för om jag hoppas så blir jag sårad om jag blir sårad så vet jag inte om jag kommer klara mig att ta mig upp ur en dip igen! Det tar så himla mycket på krafterna och jag vet inte om jag har orken till det men vad som en händer ska jag inte ge upp. Jag tänker inte låta depressionen ta över mitt liv! Jag vägrar jag är starkare än så, men fan vad svårt det är att vara stark ibland!

Likes

Comments

Vardag

Hello!
Har inte uppdaterat så mycket den senaste veckan för jag har varit i ett väldigt konstigt mood. Men det känns bättre nu det finns en person som den senaste tiden har varit det som får mig att le nästan varje dag och jag är så glad för det.

Här är lite bilder från veckan som har varit!

Likes

Comments

Hello!
Jag bara älskar den här kombinationen! Min favorit mom jeans men mina Reebok!

  • 159 Readers

Likes

Comments

​Hello!

(jag äger ingen av bilderna)Den senaste tiden har jag haft svårt att känna mig vacker/sexig. Jag har tyckt att jag har varit för stor, att jag inte har några kurvor. Något som har hjälpt mig är att ha lite sexiga/fina underkläder inte för att andra ska se utan för mig själv. Så köp inte kläder/underkläder för att andra ska tycka att du är vacker/sexig köp det för att du ska kunna känna dig vacker/sexig vilken storlek du än har måste du kunna älska dig själv (och jag älskar inte mig själv hela tiden häller)

Likes

Comments