Igår var det 27 grader varmt och fantastiskt! Min Emma var här och hälsade på med Molly, tjejerna och Affe fick busa så mycket de ville med henne, och jag fick tjejprata lite med en vän.

Det var länge sedan jag gjorde något annat än jobba eller vara hemma, och varje gång jag träffar vänner får jag ett sug efter att ta mig hemifrån och göra något bara jag. Men, sen blir det inte haha. Men nu är vi snart lediga allihopa och det blir lättare att vara spontan, och kanske energin och orken finns där för att kunna göra mer än bara överleva hehe.

Vi planerar en tripp till Lofoten i sommar, samt lite smått och gott att fixa med hemma. Sen måste jag mentalt börja förbereda mig på Affes förskole tid och en början på ett nytt liv för oss alla. Nu är det oundvikligt, det kommer att hända!

Gillar

Kommentarer

Hej! Men gud har jag en blogg? Den senaste månaden har varit väldigt intensiv. Jag har jobbat heltid, Björnen har varit föräldraledig, min pappa har fyllt 70 år och firats, Alfred har hunnit växa typ 5 cm på längden, vi har köpt en cykelstol och hjälm till och varit ute på cykelturer hela familjen, vi har hunnit ha både snö och sommarvärme, jag och gummorna har sprungit flera dagar i veckan i soluppgång och härlig luft, jag har blivit utbränd hehe- det är ingen dans på rosor att sova lite på nätterna och jobba heltid!

Sen har det hänt en massa annat också säkerligen... tror vi tar något slags rekord i att ha varit sociala denna månad, känns som om alla börjat tina fram efter vinter och en maaassa sjukdomar och vabb!

Idag försöker vi få ordning i trädgårdslandet, min mamma hjälper mig. Björnen och min pappa målar huset, sooom jag gruvat mig för det, men nu gör vi det bara så får vi det bortgjort!

Min ångest är under kontroll, medicinen verkar funka, eller så är det att jag börjat jobba och inte hinner/orkar känna efter för mycket, eller en kombination. Jag får lite slängar här och där, mest på kvällarna när Alfred somnat, men då tar jag min medicin och går och lägger mig, och oftast känns det bättre dagen efter!

Anledningen till att jag inte varit in här så mycket på sista tiden är för att jag varit lite less på mig själv. Och jag tvivlar på mig själv på ett sätt jag aldrig gjort tidigare. Jag bryr mig liksom för mycket om hur jag uppfattas, vad folk tycker, vad folk säger osv. Och jag insåg att det behöver ju faktiskt inte vara så att folk bryr sig så himla mycket om mig som jag tänker att de gör hehe, men, att jag kan ju faktiskt också välja vad jag delar med mig av! Livet behöver ju inte alltid vara ofiltrerat, men framförallt så behöver jag ju inte bry mig så mycket. Men jag antar att jag är lite skör i det just nu, typ så himla självmedveten? Har jag aldrig varit förr men de kanske också är ett friskhets tecken? Eller så är det precis tvärtom bara det att jag inte fattar det hehe.

Gillar

Kommentarer

Jag har jobbat idag, vilket alltid medför att jag försöker maxa att vara normal hehe. Det innebär att jag ställer väckarklockan, springer med hundarna innan jobbet, duschar OCH sminkar mig, tar på mig normala kläder och pratar på jobbet som en vuxen människa. Eller i alla fall hur jag tror en vuxen människa låter, ha i åtanke att jag inte hänger med vuxna människor så ofta nu för tiden.

Jag jobbade, jag fick goda nyheter på jobbet, sen for jag till tandläkaren och lagade en skadad tand och firade löning med att ge ungefär 90% av den till tandläkaren.
ROLIGT!
Längtar ihjäl mig till jag börjar jobba heltid igen enbart p.g.a pengarna som kommer rulla in. Längtar inte ihjäl mig p.g.a minimänniskan som grott i min mage och sargat mina private parts på väg ut i världen inte längre kommer förgylla 100% av mina dagar.

Men... jag får väl shoppa mig lycklig då? Försöka shoppa värdelösa saker och inte tandläkarsaker!

Nu ska jag gå och lägga mig, någon gång i framtiden ska jag även börja vara vaken längre än till 20.30 igen, men den stunden har inte kommit än. Ni har ju kunnat läsa er till min otroligt innehållsrika och aktiva dag? Det är inte ens ett skämt att träning, jobb och tandläkaren fått mig utbränd idag. Så mycket klarar denna tant av!

Godnatt!

Gillar

Kommentarer