Header

Jeg kom i natt hjem fra en veldig fin tur til Paris med noen fra klassen, og akkurat nå er jeg kanskje ikke helt klar for å hoppe tilbake direkte inn i en helt vanlig hverdag igjen. Derfor vil jeg veldig gjerne bare dele hva jeg har fanget av minner gjennom telefonen min i løpet av de tre dagene vi hadde i den fransk byen.

1. Vi fikk servert en god omelett og sterk kopp kaffe til frokost om lørdagen. Stedet vi fant var bare rett rundt hjørnet fra der vi bodde. Så deilig å starte dagen på et av fortausbordene med utkikk til alt livet som startet på gaten rundt oss.

2. Vi var hovedsaklig i Paris på grunn av den store fotofestivalen Paris Photo i Grand palais, men brukte også en del tid på å se mye annet av det som foregikk rundt om på galleriene og museene. Bildet over er fra Foto Fever i Carrousel du Louvre. Mye bra og en del litt kjedelig å se på der også.

1. Vi var på en utstilling arrangert av Novembre magazine og Écal hvor de hadde det fineste rosa gulvet i slitt plast. Passet perfekt til mitt røde og rosa antrekk for dagen.

2. I går hadde vi en veldig sen flyavgang hjem og brukte store deler av dagen på å gå rundt i Le Marais sine fine gater.

1. Fine klassekamerater<3

2. Novembre magazine x Écal sin utstilling var laget med fokus på plakater og mange forskjellige størrelser og formater.

Selfietoalett nr. 1! På burgerstedet PNY har de installert kjempesterkt neonlys fra lysrør i taket og det er faktisk en veldig kul toalettopplevelse om man kan si det sånn. I tillegg spilles det kjempehøy musikk og det hele er litt enhjørning og fantasiverden-preget. Merket selv at alle som gikk inn brukte litt ekstra lang tid der, haha. I tillegg har spisestedet veldig gode burgere og fries.

(har ingen bilder, men et annet sted man kan få diiiigg burger er på Hank Burger som ligger 5 min vekk fra PNY. Her er alt helt vegansk aka tommel opp!)

1. Mer røde strømper. Temaet i den lille og litt shabby leiligheten vi bodde i var helt klart rødt, og jeg matchet hundre prosent i mine forskjellige strømpebukser.

2. Vi ankom flyplassen i går fire timer før flyet gikk, og endte med å sette oss dødsslitne på McDonalds hvor vi startet ut med en liten bestilling som til slutt endte i mye mat, haha. Noen var fyllesyke og andre hadde gått i gjennomsnitt 15-20km hver dag så en slapp burger og fries derfra smakte faktisk ganske godt, haha.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

stockings H&M shoes Nike jacket Vintage dress H&M turtleneck Monki beret Vintage earrings H&M

Haha, herregud se på meg da. Jenta som fryktet farger har nå plutselig blitt en vandrende fargeklatt med leopardmønster og røde strømpebukser. Det er bare verdens herligste følelse å gå all inn med alt og bare være litt too much i blandt. Dette antrekket har vært min lille redning i et ellers veldig grått og regnfylt Paris. Byen er fortatt pen, men bare litt gråere på dager som dette. V har fartet mellom diverse fotomesser og bokmesser og rett og slett blitt proppet med inntrykk. Nå er jeg bare en bitteliten tur hjemom for å finne litt ro før vi skal ut for å spise veggisburger på favorittstedet mitt Hank burgers. Jeg skriver mer om turen generelt når jeg kommer hjem, for haha vi har så sykt mange ting å gjøre hele tiden.

xx

Likes

Comments

outfit

sneakers Nike skirt & jacket Vintage earrings H&M

Jeg er i Paris! I går kveld kom vi frem til leiligheten vi leier her for helgen og dro nesten direkte ut for å drikke vin på en tilfeldig fortauscafe hvor vi faktisk endte med å bli sittende til det stengte klokken to. Jeg hadde hatt en litt ubehagelig flytur (jeg har dessverre veldig ekstrem flyskrekk) i tillegg til en veldig varm taxitur, så det var relativt naturlig for meg å hoppe i noen litt mer fancy klær enn bukser og hoodie før vi dro ut. Det hjelper liksom litt ekstra på humøret om man har på noe man synes ser gøy og bra ut! For å være litt ekstra vågal tok jeg på meg røde strømpebukser, og følte meg litt som en blanding av meg selv etter litt for mange timer i solen og et lite barn, men jeg elsket det! Ja til fargerike strømpebukser.

I dag har jeg dessverre ikke hatt det så fett og merker at det kanskje ble litt sent og litt mange glass i går, så planen er en rolig kveld i leiligheten før jeg heller står tidlig opp i morgen og får masse ut av dagen.

xx

Likes

Comments

everyday

Det er onsdag og forkjølelsen jeg trodde var på vei vekk sitter fortsatt stuck i halsen min. Jeg pakker meg inn hver gang jeg går ut døren, men i går måtte jeg kind of innse mitt eget nederlag og dro hjem fra skolen for å så ligge i sengen i 9 timer i strekk etterpå. Jeg fikk sett hele sesong 2 av Stranger things da. Det er jo i hvertfall noe, haha? I dag har vi siste dag med prosjektet vårt så jeg har tatt med meg paracet og ibux i vesken, og skal straks av sted fordi i dag har jeg bare ikke tid til å være syk. I tillegg drar jeg jo til Paris i morgen, og jeg nekter å ha feber når jeg er der. Så nå er tiden inne for denne usle kroppen å bli litt bedre.

Jeg har tydligvis fått en liten obsession for rosa, og det hadde jeg aldri trodd om meg selv, haha. Det har seg nemlig sånn at jeg her om dagen klarte å dra med meg både noen rosa strømpebukser, en rosastripet kjole og også den rosa hårklypen i innlegget under på samme dag. Samtidig som jeg gikk runde med den rosa bereten min. De i butikkene trodde nok både det ene og det andre, haha. Men jeg gleder meg så mye til å bruke både strømpebuksene og kjolen, og tennker at jeg skal prøve å få tatt noenbra bilder av dem i Paris nå i helgen.

xx

Likes

Comments

Se på hva jeg har kjøpt meg! Er de ikke bare sykt søte? Disse hårklypene jeg fant hos Nørgaard på Strøget minner meg så mye om da jeg var mindre, og nå har jeg kjøpt meg noen til jeg er voksen, haha. For en person som meg som ofte ender i helsorte antrekk er det veldig greit å ha noe som disse til å løfte antrekket litt. Jeg er rett og slett fan, og ender sikkert opp med en liten samling. Jeg ønsker meg også noen med noe form for glitter eller pyntestener på da jeg tror det ville vært perfekt til festsesongen, og har planer om å saumfare Ebay for noen flere hårklypeskatter.

Likes

Comments

t-shirt Vintage pants &other stories shoes Nike turtleneck Monki beret Vintage

God mandag alle sammen! I dag tidlig kunne jeg virkelig merke på kroppen at det hadde vært deilig med en dag mer med helg, men sånn er det ikke helt og da jeg syklet av sted mot dagens gjøremål så kjentes alt litt bedre ut. Det er rart hva litt frisk luft og solskinn gjør med humøret, alt blir liksom så mye bedre, haha. Antrekket mitt derimot er ikke så veldig festlig, men jeg har prøvd å få inn noen fargedetaljer for å sprite det opp en smule. Jeg er jo fortsatt helt forelsket i denne rosa bereten som jeg fant på vintagebutikken Episode her i København for nå en del uker siden. Den kan liksom forandre et antrekk helt!

Senere i dag skal jeg forsøke meg p åen liten treningsøkt etter noen dager med en heftig forkjølelse, og jeg håper det gjør godt for kroppen og ikke vondt verre.

Likes

Comments

Ahh, jeg har hatt den deiligste søndagen i dag! Jeg var ute i går og kom ganske sent hjem, men våknet opp i dag uten vondt i hodet og med en god energi i kroppen. Kanskje fordi at mengden jeg drikker av alkohol er relativt liten, og at jeg brukte mye av tiden i går enten på å danse eller å sykle hit og dit. Eller fordi at mengden med vann jeg får i meg etter en kveld på byen er enorm, haha. Uansett hvorfor så er det sinnsykt deilig å våkne opp og faktisk føle seg menneskelig, haha. Så jeg har fått gjort en god del ting her hjemme som å vaske og rydde hele leiligheten, kjøpe inn til hjemmelaget pizza som jeg skal lage senere i kveld og bare slappet av uten å plages av vondter her og der. Rett og slett akkurat den oppladningen jeg trengte før uken starter igjen. På torsdag skal jeg og noen venner fra klassen til Paris for å dra på Paris photo, og før den tid skal vi alle avslutte et relativt stort prosjekt, så det er deilig med en pausedag. Det å skulle til Paris for en langhelg er bare verdens beste motivasjon, og jeg gleder meg så sykt mye til å spise god mat, drikke vin og se masse bra fotokunst. Nå skal jeg straks hoppe i kosetøyet og legge en fuktgivende ansiktsmaske i mens Stranger things ruller på skjermen.


Dette bildet er fra en kveld på vei hjem fra en av mine favorittrestauranter, Skur33 hjemme i Oslo, og det får meg til å savne Norge litt. Oslo er så fint om høsten og alt fra lyset til luften er så deilig. Om noen uker skal jeg en tur hjem til mamma og pappa igjen, og det kommer til å bli bra.

Likes

Comments

everyday, outfit

jeans Vintage dress Zara hoodie H&M boots Moms old

Jeg er egentlig på vei ut døren for å møte en venninne før vi skal ut en liten tur. Jeg kjører en helt casual stil da jeg egentlig er relativt sliten etter en dag hvor jeg og gruppen min på skolen har jobbet fra tidlig morgen til sen ettermiddag med filming. Vi har vært hjemme hos verdens søteste eldre dame med verdens fineste rom i huset sitt. Hun hadde seriøst et helt rosa rom med rosa møbler og rosa tapet. Drømmen, haha. Da jeg kom hjem hev jeg meg i dusjen og kastet i meg noe mat før jeg kledde på meg, og nå sitter jeg her med slangebootsene på klar til å sykle avsted i mørket. Jeg kjøpte meg ny sykkel for to uker siden, og nå vil jeg bare sykle overalt. Noen dager sykler jeg over 20km uten å tenke over det, og det er jo ikke akkurat dumt, haha.

xx

Likes

Comments

1. Jeg snakker veldig mye og ofte veldig høyt. Dette har nok vært relativt plagsomt for vennene mine opp igjennom årene, men jeg håper og tror jeg er ganske god på å vite når jeg skal dempe meg da det er sjenerende for andre osv. Samtidig er jeg egentlig veldig innelukket, og er veldig dårlig i sånne typiske hverdagslige møter med fremmede. Jeg kan ofte bli helt taus når jeg skal snakke med mennesker i resepsjoner eller med mennesker jeg ikke kjenner i telefonen. Dette arbeider jeg jo selvfølgelig masse med å bli bedre på fordi herregud, det er så dust.

2. Jeg elsker taco og ber alltid om å få taco til middag når jeg kommer hjem til mamma og pappa. Det føles liksom ikke helt det samme å spise den typiske norske fredagstacoen alene her i leiligheten, da det er noe jeg forbinder med familiehygge og tv-titting med mamma, pappa og lillesøsteren min.

3. Jeg elsker klær og mote, men jeg kjøper så og si aldri noe nytt. Det er mange mennesker som tror jeg er verdensmester på shopping, men jeg vil ikke kjøpe noe bare for å kjøpe noe da dette er veldig i mot mye av det jeg står for. I tillegg er jeg student, og har faktisk ikke all verden med penger. Jeg vil mye heller spise en god middag med noe godt å drikke til enn å kjøpe meg en ny genser, haha.

4. Samtidig som jeg ikke kjøper mye nytt så har jeg en svakhet for sneakers. Denne svakheten har sakte men sikkert kommet etter jeg flyttet til Danmark, og spesielt etter jeg flyttet til København for snart halvannet år siden. Her er det så sykt mange fine sko ute og går, og det kommer nye nyheter HELE TIDEN, haha... Jeg er håpløs, men har laget en regel om at nok er nok og at nå får det holde med sko for en stund. Det blir for teit ellers.

5. Jeg er veldig glad i å ta oppvasken, og av og til liker jeg det faktum at vi ikke har oppvaskmaskin hjemme. Av og til får jeg noen rare meldinger og kommentarer fra venner om hvor merkelig det er å: 1. ikke ha oppvaskmaskin i leiligheten og 2. at jeg liker å stå der med hendene i det skummende vannet, haha. Jeg kan forstå hvorfor, men egentlig bruker jeg ikke så mye mer tid på det enn å ta inn og ut av oppvaskmaskinen, og det er skikkelig deilig for hodet å stå der. Man kan liksom bare la tankene fly, og det blir nesten litt som terapi. For tro du meg, denne hjernen trenger av og til både litt terapi, og litt flyvende tanker.

xx

Likes

Comments