Header

Vardag

Efter frukosten igår packade jag och min bästa vän strandväskan och tog oss en promenad ner till havet. Längst med vägen köpte vi med en coconut smoothie och satt oss sedan vid klipporna inne i Arguineguin. Där satt vi och hade det allmänt gott hela eftermiddagen.

Det har blivit så mycket utgång och festade de senaste helgerna, så det var riktigt härligt att ta en nykter lördag och bara mysa!

Just nu sitter jag iallafall på bussen på väg in till Playa den Inglés för lite söndagsäventyr med jobbet. En update angående vad vi ska hitta på idag kommer ikväll. Ingen söndagsångest här inte!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Nu är jag äntligen uppe på benen igen och sjukdagarna är nu över.

Efter lite mat i magen och en lugn mysmorgon är det nu dags att bege sig ner mot stranden, äntligen!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Min tanke var att gå upp tidigt imorse och käka gemensam frukost med min bästa vän, för att därefter tillbringa hela dagen på jobbet. Men så blev icke fallet.

Istället får jag tillbringa dagen här hemma och tycka lite synd om mig själv. Att vara sjuk och behöva ligga hemma är inte alls någonting som går bra hand i hand med mina "psykiska bokstavskombinationer", som jag lite sarkastiskt brukar säga. Jag som har så mycket spring i benen tycker att det är riktigt påfrestande att bara ligga still och ruttna bort i sängen. Situationen blir inte heller mycket bättre när man vet att utanför fönstret skiner solen och människorna ute på gatan går runt i badkläder på väg ner till stranden.

Men man får väl göra det bästa av situationen helt enkelt. Så idag har jag botat min ligga-hemma-och-är-sjuk-ångest med en stor kaloribomb till lunch och lite musik i öronen. Därefter fick det bli en lång dusch och lite ansiktsbehandling. Nu ska jag krypa ner under täcket, lyssna på spökhistorier och ta en eftermiddagslur tillsammans med Jack Werner.

Likes

Comments

Vardag

Jag ställde en spontan fråga och gjorde en omröstning på min instagram angående ifall någon skulle tycka att det vore kul om jag startade en blogg om mitt liv at the moment. Omröstningen slutade med 94% som svarade ”Ja, bra idé!!!” och 6% svarade ”nej, skit töntigt”.


Majoriteten av er om läser detta känner nog redan mig sedan innan och vet nog vart i livet jag befinner mig, men för er som inte gör det - här kommer en liten update:

Hanna heter jag och har precis fyllt 20 år. Jag är dels uppvuxen i Värmland men har under barndomen flyttat runt väldigt mycket. När jag blev myndig slog jag rot i en liten stad som heter Hällefors, som ligger ett par mil utanför Örebro. Jag köpte en egen bostad, började jobba inom vården och levde ett typiskt små-stads-svenne-liv i två år. Efter att ha levt ett väldigt tufft liv tidigare med mycket ”trubbel i bagaget” så var det exakt såhär jag ville ha det. En lugn och normal livsstil helt enkelt.


Hela historien började iallafall med att jag och min bästa vän åkte på semester till Alanya, Turkiet, i april 2017. Både jag och hon har varit där förr och vi båda kände att efter en lång och intensiv jobbperiod var vi välförtjänta av lite semester. Så vi packade våra resväskor och begav oss till Alanya. När vi fyra veckor senare satt på transfer-bussen på väg till flygplatsen hade vi båda sjukt mycket ångest över att åka hem till Sverige. Ingen av oss kände någon som helst motivation till att åka hem till det gamla vanliga småstadslivet. Så då kom vi på den briljanta idéen att ”Fan, vi skiter i det här. Vi drar hem till Sverige och säljer våra lägenheter, säger upp oss från jobbet och sedan drar vi”. SKITBRA, tyckte impulsiva jag.


Så nu sitter jag här. I vår mysiga lägenhet i Arguineguin på Gran Canaria en torsdagskväll klockan 21.00 och skriver mitt första blogginlägg.

Vägen hit har inte varit en dans på rosor och det finns så mycket att berätta. I denna bloggen kommer ni få följa med mig i min vardag, ta del av både tankar och funderingar och även hänga med ut på alla sjuka saker vi hittar på. 

Taggad? Jag är.


Likes

Comments