Lämnat Stockholm

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen blev det dags för mig att lämna kära Stockholm och bege mig till älskade Mallorca! Som jag längtat att få komma bort från all stress och bara ligga och slappa i solen utan att behöva tänka på någonting alls. Jag tror verkligen att det här var vad jag behövde, det har varit alldeles för mycket där hemma som fått tankarna att snurra åt alla möjliga håll. All denna stress ledde till att jag tog beslutet att säga upp mig från mitt ena jobb förra veckan, så jag håller tummarna för att livet blir lite lugnare när jag kommer hem.

Ni som känner mig vet att jag väldigt sällan dricker läsk, jag har bara aldrig fastnat för det. Men en kall cola någon gång ibland sitter ju faktiskt väldigt fint. Tänk att det tog mig 21 år innan jag började uppskatta läsk lite då och då!

Tänkte att jag skulle passa på att testa lite kläder so jag fick hem från Nelly för ett tag sedan, lyckades såklart glömma att klippa bort alla lappar osv innan jag gick ut haha. Så typiskt men men hann iallafall upptäcka det hyfsat tidigt ändå..

Alltså jag har då aldrig varit en frukostmänniska men här måste man ju passa på! Jag bara älskar äggröran som serveras på hotellet den är sådär smörig och flottig så man smäller av men hjälp vad gott det är. Sedan älskar jag ju Parma skinka och liknande så det blir mycket sånt för min del under denna vecka!

---

Jag har varit otroligt dålig på att ta bilder under dessa dagar som jag varit här men jag är ju inte så mycket för att blogga nu för tiden.. Det finns liksom inte någon motivation till det och det var otroligt länge sedan som den fanns över huvud taget. Vi får väl se hur det blir men jag tänkte iallafall försöka titta in här lite då och då!

P&K!

Gillar

Kommentarer