Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I går åkte vi ner till Nyköping för att hälsa på våran syster! Mer bilder kommer sen :)


Likes

Comments

Då var det även dax att säga farväl till Mimmie. Mimmie är Lisas mamma som i går kväll somna in i sin bur. Hon dog troligt vis av ålderdom. Hon var över 2 år så det är gammalt för en hamster. Hon var slö och trött så jag tog upp henne och satt mej i soffan. Jag lämnade henne i buren och hon sprang runt, sedan la hon sig på sidan och andades med öppen mum. Jag hörde hur hon pep till och när jag gick och kollade så hade hon somnat. Hon somnade klockan 21.41 den 5/4. Så nu har jag bara en/två hundar kvar och en kanin!Likes

Comments

Följde med Signe och hennes mamma till ett stall i lördag. Vi red en mysig tur på jätte fina ridvägar.


Likes

Comments

Igår på håltimmen så passade jag och Emma på att åka till kupolen. Emma bjöd mej på mat på Waynes. Hålet var 2,5 timme så vi hann gått och väl. Bättre att göra något än att bara vara kvar i skolan.
Jag hatar håltimmar, det är så onödiga. Tänk om man bara kunde börja sista lektionen på en gång så man får sluta tidigare i stället.
Då hinner man göra massor av fler saker istället.

Idag fick vi i alla fall påsklov så vi slutade runt 11. Jag har varit med Signe ett tag och gått med hundarna. Nu så ska jag hitta på något roligt och hitta någon som vill göra något. :)
Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska börja... Det har hänt så
sjukt mycket de senaste månaderna och det är därför jag inte haft någon inspiration till att blogga. Tiden räcker, det tar faktiskt bara några minuter att skrapa ihop ett inläpp. Men det är som det är och nu börjar jag om i från noll igen!


Alla nationella prov är på gång som ett rullande band. Jag har bokstavligen gått in i väggen. Jag orkar verkligen inget mer nu!! Skolan tar knäck på mej! Jag skulle helst vilja dra över mej ett gammalt lakan som aldrig varit nytt och sova resten av 9an men det går så klart inte..
Postivittänkande nu, för snart så börjar jag på gymnasiet .

Igår så blev min hamster Lisa akut sjuk. Vi ringde veterinären och vi fick en tid klockan 11.30. Prick 11.50 somnade min älskade Lisa in. Så hemskt men nu har hon det bra iallafall.

Sen så rullar mitt liv på bara så där nu vet.. Jag har snart moppe kort... Körkort... Sen ett jobb och så ska jag jobba ... Barn och dööö. Ja snart är dagen inne. Innan man vet ordet av det så ligger man där nedgrävd i jorden.

Flummigt inlägg men jag måste bara få berätta lite vad som hänt den senaste tiden. Kommer berätta mer och skriva bättre inlägg under lovet när jag har tid!Likes

Comments


Likes

Comments