Utflykt

Det KAN vara så att jag har hittat min favorit plats när det kommer till mysig-vinter-plats. Allt började med att jag i förrgår fick panik på att bara sitta inne och bestämde mig för att åka ut till skogen. Vart hade jag inte riktigt bestämt mig för, men någonstans nytt var mitt enda krav. Till min överraskning hittade jag denna plats!!! Vilket givetvis resulterade i att jag åter igen igår körde dit. Denna gången med kaffe och lite fika.

Här skulle jag kunna sitta i timmar, dagar, veckor och bara njuta av stillheten, naturen, lugnet som infinner sig. Jag får vara ensam samtidigt som jag känner mig mer hel än någon annanstans. Magiskt är det. Utan att överdriva.

Om vädret tillåter så är min plan idag att försöka köra ut till en ny plats och försöka infinna samma lugn och känsla. Förhoppningsvis med liknande omgivning. En vacker isbelagd sjö, fågelkvitter och ekot av isen när solens strålar lägger sig på. Dessutom ännu bättre förberedd idag då jag under gårkvällen ställde mig och bakade kärleksmums och bröd. Nu kan vi prata om matsäck hörni!

Gillar

Kommentarer