Min närvaro ska lysa starkare

Hej kära ni! Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera under de senaste veckorna och det ber jag om ursäkt för. Då jag mestadels varit på jobbet under mina vakna timmar så har jag varken kunnat eller tyckt att det funnits något värt att skriva om. Men jag ska ändå göra en liten sammanfattning av de veckor min frånvaro lyst starkt här.
Bortsett från jobbet så har jag försökt att spendera så mycket tid som möjligt med mina fina vänner. Jag har varit på Ullared, personalfest, grillat och festat med kompisar, lunchat med en och annan goding, promenixat, haft myskvällar och försökt att få lite kvalitetstid med familjen.

Idag har jag varit inne i Halmstad med min fina lilla mor. Vi åkte delvis in för att köpa en försenad studentpresent till mig (bilder på den kommer ut senare i veckan), men även för att få lite "mor och dotter"-tid. Som kan vara välbehövligt emellanåt.
Ikväll ska jag hem till pappsen och äta middag med dem, min faster och ett par goda vänner. I nuläget ligger jag i sängen och försöker kurera mig då jag åkt på en fruktansvärd förkylning; I form av snuva, hosta, huvudvärk och feber. Imorgon vankas jobb och sen kalas framåt kvällen för en god vän som nyligen fyllt 20år. Kram på er så hörs vi mer imorgon💗

Gillar

Kommentarer

hannakatarina
hannakatarina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229