Julbord, julklappslek och lillejul

Nu var det ett par dagar sedan sist jag skrev här. Klockan har hunnit passera midnatt och det är officiellt julafton! De senaste dagarna har varit hektiska och fullspäckade med både jobb, nöje och mat i mängder.

TORSDAG
Startade dagen med att gå och lägga mig efter en natt på jobbet. Satte klockan och körde hem till Johanna strax efter tolv. Mysigaste människan jag vet är hon. Otroligt rolig, givmild och omtänksam.
När klockan närmade sig 18:00 plockade J och jag upp Emil och Maja för att mysa och äta gott hemma hos mamma. Kort och gott så firade vi lite mini jul och passade därmed på att öppna några av julklapparna.

FREDAG
Vaknade och tog mig till jobbet för 6 timmars arbete. Därefter åkte jag och J in till Halmstad för att handla de sista julklapparna. Fick skynda oss hem igen för att hinna fixa oss innan julbordet med pappas företag, Mellby trädgård. Festen varade in på småtimmarna och vi var inte hemma förens strax efter 03:30.

LÖRDAG
Efter en tuff gårdag vaknade vi och mådde precis som vi förtjänade. For och flängde mellan Laholm och Halmstad för att uträtta några ärenden innan det var dags för pepparkaksbygget. Någon riktig vinnare korades aldrig. Oavsett så var det super mysigt. På kvällen åkte jag ut till Ebbarps stugby för att gotta till det ytterligare med mina Veinge brudar. Wilma hade ordnat så att vi efter festligheterna där skulle ta oss in till Halmstad för att dels fira hennes gamla klasskompis, men framförallt bara ha kul och umgås. Kvällen slutade på topp och jag kom inte i säng förens klockan var över 04:00.

SÖNDAG
Alarmet gick av 10:00 imorse och jag skyndade mig bäst jag kunde för att hinna vara klar tills det att J’s tåg rullade in på stationen i Laholm. Därifrån åkte vi direkt hem till hans farmor och farfar för att möte upp syskonen och fika tillsammans. När vi kom hem efter fikat var vi båda två helt slut och slocknade i ett par timmar. Ikväll har vi varit hemma hos min farfar och firat lille jul med släkten på pappas sida. Vi åt gott, spelade bingo och delade ut klappar.

Nu ligger jag utslagen i sängen och kämpar allt jag kan med att hålla ögonen öppna. Imorgon vankas det frukost hos mamma klockan 09:00, lunch i nyby, julfirande ute i fågelsång på kvällen och slutligen nattjobb. Det börjar med andra ord bli dags för mig att lägga ifrån mig mobilen och sova. Kram på er alla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229