Första advent

Hallå där i stugorna alla julfirare! Igår mötte jag upp Mimmi på torget, sen begav vi oss gemensamt och handlade inför dagens julpyssel. Åkte direkt vidare ut till holmen och ställde oss i köket. Vi bakade mjuk pepparkaka och pepparkaksbollar, lagade rödkål och griljerade julskinka. Hur produktiva är inte vi liksom!?!?

I väntan på att allt skulle svalna och få vila emellan runda två så begav vi oss ut på en liten corona vänlig tur. I princip helt utomhus! Vi var på Klockaregården och Östregård. Handlade lite nödvändigheter och julklappar.

När vi kom hem igen hade Erik nästan hunnit med att skruva upp hela panelen runt trappan. Skulle jag få gissa så är han färdig med det idag iallafall! Jag önskar att ni kunnat se hur otroligt fint det har blivit hemma hos dem. Det är så imponerande att se varje rum och detalj falla på plats. Snabbt går det också!

Mimmi och jag smög in i köket igen, fixade färdigt det sista; Värmde på glöggen, skar upp pepparkakan och dekorerade med frosting och lingon. Vi rullade även bollarna i krossad pepparkaka och dukade upp framför tv:n till (en av) tidernas julkalender. Mysteriet på Greveholm såklart!

Gillar

Kommentarer