Celebration of my twenty year old girl

Upp tidigt imorse för ett pass på jobbet. Har mått dåligt i princip hela dagen, men vad gör man när man redan är på jobbet? Jo, man biter ihop. Sen hann jag bara snabbt hem, in i duschen och direkt vidare hem till Alice där även Olivia mötte upp för att åka vidare ut till Våxtorp.
Ikväll har vi nämligen firat min fina vän Malin som nyligen fyllt 20år! God mat och trevligt sällskap. Jag blev dessvärre tvungen att avrunda kvällen tidigare än planerat. Det visar sig nämligen att febern och halsontet under de senaste dagarna har legat till grunden för den inflammation som bestämt sig att hoppa på mitt höger öga. Så de sista timmarna nu under kvällen så har mitt öga svullnat upp och gjort rent ut sagt skit ont!

Men nog om ynkliga lilla jag. 

Kvällen har trots det lyckats bjuda på en del skratt, och jag hoppas innerligt att resten av din kväll blir lika bra, om inte ännu bättre Malin. Tack för att du alltid sprider glädje och lockar fram det bästa ur varje människa du möter, men framförallt, ett stort tack för att du är du.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229