Birthday weekend

Jag har haft (utan överdrift) VÄRLDENS trevligaste födelsedagshelg. Det känns orimligt att bli så bortskämd och uppvaktad som jag har blivit. Förstår inte hur eller vad jag gjort för att förtjäna det. Men otroligt tacksam är jag åtminstone! På självaste födelsedagen blev jag överraskad med sång och frukost på sängen av två fina vänner. Där efter kidnappade de med mig och vi tillsammans med ytterligare en finis åkte och spelade padel. Efteråt blev det pulka och snöbollskrig. De har till och med tagit med varm oboy och fika. Iiiiiih så mysigt vi hade. Senare på kvällen mös vi hemma hos mig med bubbel, sushi, vin och spel.

Finns nog ingen annan jag kan ha så djupa och obekväma, men samtidigt äkta och uppskattade samtal med som de två.

När jag vaknade upp på lördagen sprang jag in till stan en snabbis, handlade frukt och tulpaner på marknaden samt fika från Skåres. Snabbt hem igen för att hinna plocka undan lite innan mamma och Emil anlände. Om jag har tajming, det är allt jag säger!! Vi fikade, mös, jag fick öppna presenter och sen gick vi in till stan en runda. Shoppade litegrann, njöt av kvalitetstid och inhandlade även allt till lunchen. Framåt skymning hoppade de båda in i bilen igen och jag var åter ensam, men inte för länge. Hann ta en snabbdusch och skyndade mig sedan till Holmen för att ha en ytterligare förlängning av min dag, där pappa och Annika väntade hemma hos Mimmi och Erik.

Det blev bubbel, vin och tapas i mängder! Hade en supertrevlig och relativt lugn kväll. Åt, drack, öppnade presenter, drack, kollade film, drack lite till och hjälpte pappa installera sin nya iPad. Strax efter midnatt skrek sängen mitt namn och jag smög upp och kröp ner.

Morgonen därpå bjöds det på hotellfrukost och jag kunde inte ha blivit mer bortskämd. Efter frukost gick vi ut i trädgården en runda - tog en titt på vårens planer och uppskattade den snö som lagt sig och blivit kvar. Kort därefter körde hallänningarna hemåt igen och jag styrde min kos tillbaka mot stan.

Gillar

Kommentarer