VECKANS LISTA V30

VECKANS BÄSTA

I veckan tackade jag ja till 2 veckors rehabilitering på Varbergs kusthotell. I lite mer än 2 veckor kommer jag bo på hotell, träna, äta god mat, gå på föreläsningar och massor annat tillsammans med några andra reumatiker. För mig som är väldigt hemmakär så känns det lite läskigt att vara borta så länge i en okänd stad med personer jag aldrig träffat tidigare, men samtidigt ser jag det som en utmaning som jag måste ta mig an.

VECKANS SÄMSTA

I veckan har jag sprungit runt som en galning i hemmet och letat efter mitt körkort men det är helt borta så därför har jag nu anmält körkortet som borttappat, fyllt i papper för ett nytt och fotograferats hos en fotostudio. Förhoppningsvis får jag de nya kortet nästa vecka.

VECKANS AVKLARAT

Blodprov, fotografering till körkortet, gymmat 4 pass och storstädat.

VECKANS HISS/DISS

Diss till de 600 kronor jag lagt på att skaffa nytt körkort.

Hiss till sena sommarkvällar på altanen.

VECKANS UNDERHÅLLNING

¨Udda veckor¨ på Discovery +. Jag plöjde hela serien på 2 dagar. Den var verkligen superbra, rolig och underhållande och en serie jag verkligen kan rekommendera om du inte sätt den.

VECKANS FRÅGA

¨- Nämn tre saker ingen vet om dig¨

1. Jag vill ta mc-kort. 2. Dricker hellre Seven up än cola. 3. Min paradrätt är klyftpotatis, panerad kyckling och bearnaisesås.

Gillar

Kommentarer