fräscha upp hemmet

Reklam för beslagonline.se

För exakt 7 år sedan totalrenoverade vi vårt kök. Vi slängde ut allt de gamla och fräschade upp med nya snygga köksluckor, nya vitvaror och möbler. Trotts att köket är hela sju år gammalt så ser det fortfarande nästan nytt ut. Men eftersom inredning är ett av mina stora intressen här i livet så vill jag ha lite förändring i köket efter dessa sju år. Att sitta med telefonen och scrolla igenom snygga inspirerande inredningsstilar med mera har blivit min ¨semester hobby¨ och nu är jag riktigt sugen på en förändring. Dock känns det lite onödigt att renovera köket eftersom det fortfarande är så pass fint, både för miljön och ekonomin så därför kommer vi förmodligen bara byta ut våra kökshandtag.

Efter att ha letat runt lite på olika hemsidor så hittade jag otroligt snygga kökshandtag hos Beslag online.se. Det är ett företag i Båstad med otroligt mycket fina inredningsdetaljer till hemmets alla rum. De hjälper dig att göra ditt hem mer personligt med hjälp av detaljer, oavsett om du har en modern, klassisk eller mer lantlig stil. De har ett brett produktsortiment med över 1000 olika modeller av handtag och knoppar och erbjuder snabba leveranser och kvalitetssäkrade produkter till badrum, möbler och kök.

Det känns som ett givet val att välja just Beslag online och jag kan verkligen rekommenderar er att besöka deras hemsida för att hitta inredningsdetaljer till just ditt hem. Nedan här ser ni mina fyra favoriter som jag väljer mellan. Det lutar mest åt de handtaget som är överst, men jag vill gärna veta vad ni tycker?


Stor kram på er och hoppas ni får en fantastisk bra eftermiddag i solen.

Gillar