Jag har inte haft något nätverk och därför inte kunnat blogga...
Nu sitter jag hemma hos min farfar där jag har nät, så nu tar jag mig tid att uppdatera bloggen!
I måndags red jag 9 hästar och mockade 27 boxar. Helt sjukt vilken träningsverk jag hade dagen efter. Sen på tisdagen red jag 13 hästar, flög av en stor häst för den blev lite busig, haha shit va det gjorde ont! Mockade sedan 10 boxar. Och nu idag är det onsdag och jag red 3 hästar sen åkte jag och köpte nya ridstövlar, hihi skämmer bort mig själv lite såhär på en onsdag. Men mina gick sönder i dragkedjan. O nu är jag ledig resten av dagen. Inatt sover jag här hos min farfar, han sktjusar mig till stallet imorgon så ska jag jobba vidare resten av veckan! Sen på fredagen åker jag nog hem, saknar alla mina kompisar något sjukt.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

- Musse är den segaste häst jag någonsin ridit.

- När jag prov red honom hade han stått i Sverige i 1 vecka.

- Han kommer från Irland.

- Han hatar och bada, liv rädd för vatten.

- jag har haft honom snart i ett halvår och vi har inte startat en ända tävling än.


Likes

Comments

Händelse rik vecka!
Denna vecka har gått super snabbt, verkligen!
I fredags så grillade vi nere i sviken sen blev allt kaos. I går packade jag o red Musse sista gången för en vecka.
Nu idag senare drar jag ner till skåneland och prao hos underbara Sven-inge, jag ska vara beridare hos honom i en hel vecka.
Kommer bli så otroligt kul, kommer komma upp massor av bilder och inlägg under veckans gång. Sen när jag kommer hem har vi påsk lov och då ska jag bara va med mina underbara kompisar o pojken min. Jag har totalt 3 gudstjänster på påsklovet, har bara 3 kvar så dom blir mina sista.
Men ska fortsätta packa nu, bloggar senare sen.


Likes

Comments
Likes

Comments

Har inte bloggar på ett tag har jag märkt.
Men min helg har vart helt underbar, bara hästar och vänner har det handlat om i helgen.
Sov hos Tove från fredag-söndag, sen på lördagen kom bästa Kajsa, så så sov vi hos Tove alla tre. Sen har vi vart på grevagården mest hela tiden.
Idag vaknade vi kl 06.00 och gick upp och red.
Aldrig gått upp så tidigt i hela mitt liv känns det som, haha. Men nu ska jag sluta vara så "offline" på denna blogg, haha suger på detta!
Men nu får ni ha det så bra, bloggar senare ikväll!


Älskar mina scarpatti schabrak!

Likes

CommentsHur snygga är dom inte eller?
Helt kär i dom!
Haha vårat lags västar från spooks, skit snygga är dom!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i sängen o verkligen inte gör någonting. Sven-inge rings aldrig, haha glömsk man där alltså. men ni som undrar handlar den om min prat, jag ska åka ner till munka-ljungby i två veckor och åka med utomlands och importera hästar och visa hästar för köpare och sen åka med och leverera dom runt om i hela sverige, det ska bli såååå sjukt kul. och i morgon ska jag fotas för ett företag, ska också bli supppper kul.så slipper skolan, sen när jag kommer hem ska jag plugga, Har No tills på tisadg och So tills onsdag. Hatar seriöst skolan. Idag har jag bara städat, nej förresten, hoppade fenix, Vilmas lilla B-ponny, den hoppa verkligen jätte fint, bara att den över hoppar sig litttttttee,hehe. Dom frågade även om jag kunde tävla den år henne, men jag är ju för gammal så isånna fall får det bli Avd. B, men spelar ingen större roll direkt. På söndag kanskeeee jag ska tävla tuffing på greva, hoppar bara en L:B i sånna fall, har inte lust att bryta mitt ben igen, egentligen får jag inte rida på 5 veckor, men klarar inte vara borta fån ridningen såååå länge. men nu kommer jag inte på så mycket och skriva om, jag har ingen aning om vad NI gillar och läsa om så kom med tips, haha o guuud sitter här i min ensamhet med 47 läsare, hahahhaha.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på ett viktigt samtal, handlar om att jag ska få åka med Musses gammla ägare och visa upp hästar och impotera dom, hoppas verkligen jag får det, uppdaterar mer om det när han har hört av sig.
Ikväll ska jag hoppa Fenix, Musse är sjuk så han ska bara stå i 3 veckor, inte kul alls!
Imorgon är jag leding från skolan, ska fotas.
Bilder kommer upp på bloggen sen!
Men nu ska jag städa mitt rum!Likes

Comments

Har börjat inreda mitt rum nu, lite nya saker, är inte klart än, vänta på att min pappa ska flytta på lite saker

Likes

Comments