Header

Idag va tävlingen i Vellinge. Han gick super. Vi tog hem de, första pris. Så j*vla glad över han. Han gick super. Ska se om jag kan ladda upp videon som mamma filma på min youtube kanal. Hörs sen.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ridit Specce o e hemma nu o kollar på Talang. Ni mååste se de. Helt sjukt. Men iaf, idag red jag Specce o Malin o hennes kille körde aroma. Allt gick jätte bra o som vanligt va Specce jätte fin. Duktig han e:)

Men idag har jag varit i skolan o varit me kompisar. Vi hörs sen måste kolla nu iaf. Specce fick iaf sin tårta. Han åt den haha:D


Likes

Comments

Idag e inte en helt vanlig dag. Idag är min bästa väns födelsedag. Idag var det 15år sen en prins föddes. Min hjälte, mitt hjärta, mitt allt.

Han är bäst. Han kommer få de bäst idag. En bästa vän som jag litar på.
Vad som har hänt idag e inte så speciellt. Har gått i skolan o ska sen ikväll rida prinsen. Vi hörs sen. Ska va me en kompis nu
❤️.Bilder på älsklingen kommer😘


Likes

Comments

.... Tyvärr slut. Skolan börjar imon. O har ungefär i snitt en månad kvar. Sen e de sommarlov. Så j*vla gött. Få lite färg på huden. Va ute. Va me kompisar. Sola. Bada. Allt e grymt på sommaren.

Idag vilade Specce för han tävlade igår. Men imon håller vi igång igen. På söndag e de tävling på hemmaplan. Vilket e bra. Där i Tågarp (hemmaplan) så ska vi ta en LD+. Så får vi se hur de går. Ikväll kommer farmor o farfar över o snackar lite.

Imon e de skola o då vet ni ju att de inte blir så mkt uppdatering. Men uppdaterar så mkt jag kan. Ses
😘


Likes

Comments

Tävlade som sagt i Dagstorp idag. LC.
Gick felfria o han va väldigt sölig på banan men på framhoppningen så var han riktigt pigg nästan så det gick för fort. Han var lite osäker på vissa hinder men hoppade dom.
Vi va 2,5sek från vinnaren o 6hundra delar från placering... Men han jobbade på bra.
Ikväll händer nog inte så mkt. Trött as f*ck iaf.
Imon ska Specce vila. Förlåt att jag inte la upp kläderna men kan se om ett tag. Ska försöka.. Har mkt att tänka på nu så..:$

Men vi hörs sen!❤️


Likes

Comments

Varit på Väla idag o skulle handla lite kläder o skor. Så klart hittade jag sjukt fina kläder o ett par gulliga skor:)
Imon är det tävling i Dagstorp LC
😍

Så ska snart ut t han o göra vid han. Har inte bloggat på sådär 100 år. Nä men det var länge sen iaf. Kan lägga upp bilder på kläderna ikväll o så får ni se dom... Alltså tänk. Snart sommar. Har redan köpt ett par shorts. Haha sjukt. Men gött. Så som sagt, upp tidigt imon o tävla.


Viiii hörs. Puss /H
❤️


Likes

Comments

Förlåt för jag inte skrivit hur det gick i lördags. Jag har inte hunnit fast vi har haft lov eller har. Haha. Men träningen gick jättebra o Specce var pigg på hinderna. Vi tränade på snäva svängar o jag o Specce har nu hittat vårt tempo som vi ska ha för annars springer han bara. Så nu på lördag e de tävling i trolleholm.
Likes

Comments

Idag ska jag o prinsen träna. Har saknat att träna lite för min tränare...:$ haha men Malin ska med o fota så där kommer bilder så håll utkik. Hur de gick kommer också;)
Likes

Comments

Imon var det igentligen tävling i Åstårp. Tyvärr kunde vi inte va me pga att min fina prins har blivit förkyld o kan inte va med då.
Så nu får vi vänta 2 veckor tills nästa tävling i trolleholm tror jag de va? Jaja o där hade vi tänkt starta en LD+. Så får se hur de kommer gå.


Likes

CommentsNu drar jag o mamma o handlar lite👌

Likes

Comments