​Onsdag ..


- Gud vad längesen jag skrev, jag skulle kunna skriva och uppdatera flera gånger om dagen men alla mina tankar. Jag älskar verkligen att skriva men nu går min tid att försöka orka jobba och sedan sova .. okej? jag trodde aldrig man skulle vara så här trött eller ha SÅ HÄR ont men samtidigt är man super lycklig att man är gravid och livet är fantastiskt på alla plan. 

- Idag ska jag till min barnmorska, för andra gången .. vi har vart hos henne på inskrivning sedan har det vart två UL och nu äntligen blir det lite mer träff med just henne .. jag hoppas jag kommer trivas med henne och första intrycket som jag fick var bra. I dag ska vi säkert kolla järn värdet och kolla vikt med mera .. jag lovar er att jag gått upp några kilo på magen. Vi får se men det ska bli spännande och se vad vi ska prata om. 

- Jag har så ont i rygg, rumpa och ben .. kan det vara foglossning? jag har ingen aning men vi får se vad hon säger idag. 

- Idag är det alla hjärtans dag och vi ska ut och käka lite grekisk mat idag .. vi har vart där nästan varje år. Jag kan tycka det är vardagslyx mest att få egen tid med Rickard och käka ute. Många säger att man ska passa på nu och ha det mysigt bara han och jag .. men längtar till sommaren vilket fall, glad Hanna. 

Nu ska jag till jobbet och förhoppningsvis så är jag lite pigg idag och kan ha en toppen kväll med. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har du någonsin haft en dålig dag?


- Jag läser en del bloggar, kollar vloggar på Youtube och en del annat som ha med media att göra. Jag är så fascinerad av att många unga tjejer går ut med sitt liv och berättar om deras privata, på så sett att folk berörs. Jag bara älskar Therese Lindgren som är så otroligt stor här i Sverige med hennes klipp och nu har hon även börjat blogga. Hon har blivit rätt stor att anledningen va just ångest, hon berättar hur hennes liv har påverkat henne med panikångest och stress i vardagen .. jag måste bara säga att jag älskar henne .. så himla mysig tjej. Läser även andra "kända" profiler som lever med just panikångest och hur det påverkar deras liv negativt. Hur man ska leva, se ut i denna värld, man ska vara perfekt i många olika mån, man ska ha den perfekta kroppen till vita fina tänder och ett super bra jobb med en massa vänner. Ja, som ni läser så är det otroligt mycket mer man ska leva upp till i dag, det finns miljontals saker som man inte kan förstå, för du är du och ingen annan. Jag är jag och min sett att vara behöver ingen annan tycka om eller hur min vardag ser ut och varför inte mina mål i livet behöver ingen annan ha, för jag är jag.

- Jag läste någonstans att man ska skriva som ung och vuxen, de är bra att få ner tankar. Jag har alltid skrivit dagbok som barn/tonåring, det är något jag bär med mig fortfarande. Jag älskar att skriva och även dela mina tankar med världen. I dag hinner jag inte skriva lika mycket men jag försöker och för mig är det ett plus med en blogg, här får jag skriva vad jag vill med. Även om det är så mycket mysigare att skriva för hand så gillar jag att få bort lite tankar här med, eftersom det inte finns så mycket tid. Nu är det tisdag och jag ska ta och jobba.

Likes

Comments

De där med att skriva ..


- Det är tisdag och en nya vecka .. ny möjligheter. Låter konstigt? eller? nej med det stämmer lite. Vi var och kolla lägenhet igår igen, nu kollade vi på en 3:a i Linghem och vi vart kära på nytt. Jag älskar hur den ser ut och hur planlösningen är. Hela lägenheten är vit, precis som det ska vara. Vi var först i kö, så förmodligen så flyttar vi in den 1 maj. Jag har redan tänkt och möblerat och tänkt .. och vad ska vi ta med och vad behöver vi för nytt, haha.

- I fredags så var vi på begravning, så fruktansvärt hemskt. Så hemskt så jag knappt minns, det känns precis som om man är i en bubbla .. tårarna bara rann. Tårarna rann då min närmaste älsklingar gick upp och sa farväl av sin fina underbara son, som bara fick leva i 9 månader. Tårar rann av sig själv hela tiden då jag såg hur fruktansvärt hemsk detta är för alla, att något sånt händer ens .. Jag lider varje dag med föräldrarna, som även är vår bästa vänner i livet. Tårar rinner även om de ej syns just nu men tårarna är där och jag kommer aldrig förstå att det någonsin har hänt, jag älskar de så himla mycket så jag får ont i hjärtat. Jag önskade jag kunde rädda situationen men tyvärr så är det omöjligt. Jag önskar varje dag att detta inte har hänt, att vi inte skulle få vara med om detta. Varför? varför kan man fråga sig? varför just dom? varför just Liam? min fina gudson. Varför?

- Jag tycker allt bara var fel, fel och konstigt ..


Likes

Comments

​Om du gör det så gör jag det.


- Torsdag och jag är nervös inför morgondagen. Jag är nervös över hur mina känslor kommer att visa sig, jag är nervös för att träffa personer som jag inte alls vill se. Jag kan bara andas och försöka tänka att jag har min trygghet vid min sida, Rickard.

- Längesen jag skrev om min ångest och hur jag den påverkar mitt liv. För stunden så har jag inte haft ångest på väldigt länge, vet inte när jag hade det sist. Dock så är det normalt med stress för mig och jag kan inte låta bli att ha det i mina tankar, i bland så kan man inte styra sig själv. Ska jag vara ärlig så har jag inte mått bättre, samtidigt så är man nervös för allt som ska hända och hur allt ska bli i framtiden .. men har mer och mer börjat släppa framtids planerna lite, eftersom det är en stor del av min stress. Jag behöver tänka på nuet och det är något alla verkligen borde göra. Nu tror ni alla att jag går på mindfulness och är väldigt duktig på min andning men så är absolut inte fallet .. jag går inte längre ditt, jag är super dålig på att andas men jag försöker. Jag tycker att bara man försöker så är man medveten om att man behöver den hjälpen (med sig själv) . Förr så var mina tankar hela tiden på min andning bla och hur min ångest är varje dag, sånt som inte händer så ofta idag. Min tankar har verkligen dödat mig .. inte så konstigt man blir bättre och bättre utan en massa ångest tankar hela tiden. Eftersom mina tankar och mitt beteende då det gäller just tvångstankar är betydligt mycket bättre, så mår jag bättre, ja ni förstår. Även om "alla" kan ha dumma tankar så tror det är normalt att ha det ibland men inte så ofta så man blir "sjuk" . Jag hoppas jag aldrig mer kommer må så dåligt som jag har gjort, jag hoppas aldrig gå tillbaka till den tiden. Just nu har jag ont i huvudet varje dag och jag kan i bland veta varför, jag är stressad från och till men i morgon är det en tuff dag så det kommer bli spänt ikväll, imorgon och dagar efter. Förlåt för en lång ångest blogg men så är livet ..


Likes

Comments

​Gravid eller sanning?


- Arg är ordet, vi kollade på farmen igår, avsnittet från veckan som varit och söndagens program. Jag kan inte sluta att tänka på hur människor beter sig mot andra, vad är det för fel på er? För det första så var det en kvinna som slog en annan i huvudet med mat i handen, förmodligen väldigt hårt .. ingen aning om det men både jag och min sambo reagera på smällen. Hon vart förbannad på en äldre kvinna som hade mobbad henne sen första dagen men kvinna som slog fick lämna men inte hon som "mobbar" vad är det för sett? snälla, ord kan ta mer än en smäll. Blir så arg, är det rätt? Jag själv tycker inget av detta är okej men samtidigt så tycker jag inte att mobbning någonsin ska vara okej, därför borde hon ha åkt ut med. Jag blir så arg.

- Som ni ser där uppe så är jag arg på den situationen men idag är det tisdag och jag är fruktansvärt trött, ont i huvudet och vill hem till sängen. Jag har börjat fått så himla ont i huvudet men kan vara en blandning av att jag är gravid till oro inför fredag. Jag vill bara ha fredag och få det överstökat, tyvärr men det är så jag känner. Jag ska försöka genomgå denna tisdag på kontoret och sedan hem och lägg mig, blir inte långa dagar nu .. upp tidigt, jobbet tidigt för att kunna gå hem tidigt, ja ni hör. Vi får se hur länge jag orkar i dag. Hoppas alla får en toppen tisdag, bättre än min .. och då har inte dagen börjat knappt, haha. 


Likes

Comments

-Måndag igen? tiden bara springer i väg ..


- Denna vecka känns tung .. stressad och nervöst. Det är bara måndag men som sagt tiden går fort och på fredag ska vi på begravning. Jag är så rädd, vill inte att detta ska finnas eller ha hänt, varför? så himla hemskt och orättvist. Jag försöker att tänka på annat men det är svårt, så himla svårt att ens fundera på vad som kommer hända eller hur det kommer bli. Alla kommer reagera på olika sätt och det går inte att förutspå vad som kommer hända. Jag är ledig fredag, eftersom vi behöver åka till Stockholm rätt tidigt, jag känner även nu att jag skulle behöva vara ledig torsdag med .. bara få andas och vara själv innan allt händer. Jag tror inte jag kan vara ledig men kanske kan ta mig tid att gå hem efter halva dagen .. jag behöver verkligen egentid.

- Som ni ser där uppe så är det jobbigt men jag tänker berätta om min födelsedag, för att få lite glad stämning här. Jag vart 28 år i lördags och de firade vi med fika och middag hos mina svärföräldrar. Jag bakade kakor och gjorde tårta, vart 10 personer. Fick en massa fint, så som en resa till ullared, ja okej men vi ska handla bebis saker. Samt pläd, presentkort, resväska bla. Dagen var otroligt bra och kvällen med för den delen .. fick en massa annat med och självklart av min bästa Åsa fick jag en summa att handla för på Ellos, kollade nyss och finns en massa bebis saker .. lyckliga Hanna.

- Nu frukost.Likes

Comments

Vad väljer du? mig eller alkoholen?


- Jag läste en artikel om just alkohol och missbruk. Ni kan läsa den här: https://www.svd.se/det-ar-inte-en-forlust-att-avsta-fran-alkohol

- Hon skriver hur vi i Sverige tycker det är en tragisk förlust att inte dricka alkohol. Att vi borde prata om ett liv utan alkohol i stället, eftersom det förstörs för så otroligt många. Hur många barn som får lida varje högtid och vad barn får minnas tråkigheter ..

- För mig är alkoholist en sjukdom, som precis vilken sjukdom som helst. Det är en drog och ett missbruk som man inte kan sluta med, förrns man får hjälp. Jag själv tycker det är fantastik med människor som kan vara säg själv och ha kul utan och säga nej till att dricka. Jag tycker absolut att varje person får bestämma hur man dricker och hur mycket .. men jag själv har respekt och vet vad det kan leda till. Jag tycker alla som dricker mycket ska sätta sig ner och fundera, fundera vilka som lider av att du dricker och vad som skulle få mig och andra att må bättre av att avstå. Jag kan verkligen lida med folk som har och går igenom varje dag med nära anhöriga som dricker eller är aggressiva efter som de inte tål. Jag lider verkligen, jag vet hur det är att bli bortvald och jag vill inte ens att min värsta fiende ska vara med om det.

- Du har två val: drick eller avstå.

Likes

Comments

Torsdag, en vanlig torsdag?


- Jag jobbar som vanligt och har inte alls för mycket att göra mer små saker som jag behöver sätta i gång med. Jag behöver även finna mig tid till att se vad jag gör på dagarna och hur mycket tid jag kan lägga på all service och hjälpa mina kollegor. Jag hoppas 2018 ger mig mer arbetsuppgifter som jag hinner med och lite mer varierande.

- Som jag skriver här uppe så gillar jag mitt jobb men dock så är jag väldigt väldigt trött, trött hela dagarna och folk man pratar med säger att det går över, tyvärr .. tror inte på er längre. Jag älskar att vara gravid och bara njuta men samtidigt så mår jag inte så super bra, jag mår illa från och till varje dag, svårt med mat, ont i huvudet, trött (då menar jag trött) yr, sur, hungrig. Ja, ni hör .. men det är olika dagar och jag är så nöjd endå, faktiskt. Jag är i v.16, snart i v. 17 och kan inte sluta att tänka på allt jag vill ha och handla. Jag har handlat lite grann och kommer fortsätta handla lite då och då. All fantastiska barn kläder och alla saker man behöver är så himla sött. Jag fick hem en dress igår med kaninöron, alltså? går inte förklara hur söt den var, stora, stora öron.

- Idag ska jag försöka klara mig igenom en dag på kontoret och även möten .. min trötthet får jag skaka av. Ikväll behöver vi handla inför helgens kalas. Jag fyller år och vi ska även ha middag imorgon för lite vänner .. vill hinna städa, handla och baka .. vart finner jag den tiden?


Likes

Comments

​Snart är det 2 år till 30, fattar ni?


- På lördag är det inte vilken dag som helst, det är min födelsedag. Jag blir 28 år och det känns som jag blir äldre, känns så läskigt. Tycker tiden bara springer i väg, men samtidigt så gillar jag att bli äldre. Jag tycker dock att det är svårt att planera vad man vill göra eller vad man önskar sig, jag är rätt nöjd med mitt liv för stunden och tycker jag har en del saker, annars så köper jag det jag vill ha. Samtidigt så måste det vara lätt att handla till mig nu, köp bebis prylar, bara det jag kan fokusera mig på. Jag gillar dock inte saker med färg och tryck men allt vanligt, vit och snyggt haha. Ja. jag är lite krävande, så kan förstå folk som tycker det är svårt att handla åt mig. (skrattar åt mig själv)

- I dag är det tisdag och jag längtar till helgen, eftersom jag är så trött. Jag vill bara sova, förstår inte hur jag ska orka jobba i flera månader till, jag hoppas jag blir piggare snart .. även om jag har blivit lite piggare, så är det inte tillräckligt för att säga att man inte är trött .. typ tusen gånger om dagen. Jag skulle vilja ligga i sängen just nu .. kolla på tv och äta fruktsallad. Snälla, låt mig få sova nu.


Likes

Comments