Själv utan pappa <3 

Pappas sista dagar här hjälpte han mig med saker till rummet, han handlade matprodukter till mig, hjälpte mig med gardiner, vilket var ett jäkla meck för mig. Jag är så glad och tacksam för att jag fick dessa dagarna med honom här. Det har underlättat så mycket för mig. Väldigt roligt också. Vi gick ut på bar ihop, alla mina vänner älskade honom, tyckte att han var den roligaste, så det var härligt att det går att ha med honom på allt!

Väldigt skönt att ha en trygg punkt här också. Det är inte helt lätt att komma till ett nytt land, inte veta hur man transporterar sig, inte ha någon aning om vart saker finns, så det var skönt att få lite stöd första dagarna. <3

Jag har tidigare varit väldigt petig med mycket, möbler, hur det ser ut runt omkring.. sen jag kom hit så är jag bara glad och tacksam för att ha ett rum, allting funkar och det går bra här. Det räcker, behöver inte finnas en massa extra saker.

Näe, om jag ska vara ärlig, supertråkigt att pappa åkte. Jag tyckte att han borde vara här alla 6 åren haha. Tack för all hjälp pappa!

Kram och godnatt!

Jag sov min första natt i lägenheten efter att pappa hade åkt och det gick bra! :)

Gillar