FEST MED PAPPA, LÄGENHET & SVENSKA STUDENTER

Först: En del personer har skrivit till mig hemifrån, sett att jag gör detta och frågat mycket om min väg hit, vad jag tycker och funderar själva på att plugga medicin här. Vill bara säga, tveka inte på att fråga om du undrar något. Jag svarar gärna :)

Alltså vilken dag hahah!

Jag och pappa inledde dagen med en god hotellfrukost på Radisson Hotel. Klockan 10 mötte vi min lägenhetsmanager. Lägenheten kommer att funka bra dessa 5 månader jag har hyrt den. Långsiktigt satsar jag på något lite finare. Men man får vad man betalar för, så är det ju! Men nu i början känns det bra att bo med många. Mitt rum hade en balkong och fin utsikt :)

Roligt med fler kontakter och olika nationaliteter också. Jag utvecklas så mycket här. Det här är så nyttigt. Fördomar försvinner, jag träffar människor från länder jag förmodligen annars aldrig hade mött. Jag har bara varit här i 1,5 dag.

Idag var det även dags för registrering. Direkt drog alla i varandra och försökte skapa band. 60 % av förstaårsstudenterna i rummet var svenskar. Hur galet! Även bland mentorerna var 3/4 från Sverige. Pappa följde med på ett roligt möte också! Där bytte jag nummer med så många personer som också ska börja plugga medicin här. Det var personer från Nya Zeeland, Sydafrika, Italien, Frankrike, Bosnien, Ryssland, Sverige. Det är helt fantastiskt! Livet är så enkelt här. Alla bjuder in till olika grupper, undrar om man vill hänga på deras vänner ikväll..

Efteråt universitetsmötet blev jag och pappa inbjudna till 2 svenskar från Göteborg som hade riktiga lyxlägenheter. Vi pratade någon timme, sen gick vi ut på restaurang.

En tjej i min lägenhet bjöd ut oss på en bar ikväll, så jag och pappa fixade oss på hotellet och mötte upp en massa trevliga, sociala människor. Vi skrattade mycket och delade alla möjliga historier från våra olika länder. Vi är inte så olika vi människor. Det märks så tydligt att vi faktiskt har en hel del gemensamt, trots att vi har växt upp under helt olika förhållanden, på diverse olika platser.

Tack för att du tog dig tiden att läsa! Godnatt <3

Gillar