Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här bodyn. Praise the lord. Har skaffat mig en likadan i puderrosa till sommaren. Längtar tills man kan bära ljusare färger om kvällarna.

På H&M hittar ni denna, 249:-

Likes

Comments

Igår kväll var riktigt bra. Idag rockar inte lika hårt.. Tur att man har så snygga vänner.

Likes

Comments

"Maybe one day we'll find that place where you and I can be together. And we'll catch our dreams within the waves of change. So smile for me one last time and believe that we'll meet again. Until then, I'll be missing you."

Likes

Comments

Förgyller min lediga långfredag med en bättre lunch.

Likes

Comments

Dagen-efter-häng.

Ledig torsdag & fredag innan jobbhelg och jag får äntligen lite sol!

Likes

Comments

Förra helgen fick jag äntligen köpt mitt contourkit. Som jag längtat. Och jag älskar det redan!! Kat von d finns faktiskt i Sverige med sephora som återförsäljare. 470 kr ligger det på i pris. Lite billigare än anastasia's contourkit, mycket bättre färger (enligt min hudton). Obs!! Färgerna gör sig inte rättvisa på bild men de är i kallare toner.

Likes

Comments

Tory Burch // Lily and rose.

Mina favoritörhängen som kommer till användning flitigt, både till vardags och festligare tillfällen.

Likes

Comments

"Jag minns en gång när vi åkte tåg. Det var varmt ute och vi var på väg hem efter en festival. Vi hade festat hela helgen och var inte i vårt bästa skick, vi var mestadels tysta i väntan på att komma fram. Vi höll hand, och lyssnade på musik tillsammans. Jag lutade mitt huvud mot din axel medan du såg ut genom fönstret. Jag tittade flera gånger på dig, även fast du inte såg. Du var i dina egna tankar. Jag hade inte sett dig på tio veckor och gladare kunde man nog inte bli än att få sitta just där, just då, med just dig av alla människor i världen. Det var fullt med människor runt omkring, min bästa vän satt mitt emot och sov. Men ingenting spelade roll just den minuten. Ögonblick som dessa fastnar. Känslan av att uppnå maximal lycka, när den är som mest oväntad. Bredvid min bästa vän sitter en, för mig, okänd äldre dam som inte släpper sin blick från oss. Hon har iakttagit oss under en längre stund och ser mycket glad ut medan hon söker vår uppmärksamhet. När jag vänder blicken till så ler hon varmt och säger "jag hoppas ni är lika kära om 10 år".

Det hoppas jag med.

Likes

Comments

I söndags var det vårstämning över Göteborg. Idag, tisdag, så faller snön över Stockholm. Depresso.

  • Vardag

Likes

Comments