Yesterday's dinner

Kom till Linköping vid 6- tiden igår. Har inte varit där på flera veckor så det kändes skönt att vara tillbaks. Har ju tillbringat halva sommaren ute på landet och idag lämnade jag även nycklarna till lägenheten, snyft. Anyways, mötte Isabelle och Wiktoria och efter ett tag droppade även Elsa in.

Stod i köket och lagade middag, eller snarare stod och kollade när Wiktoria fixade och styrde runt medan vi andra stod på sidan av haha. Åt och pratade igenom sommaren, hur allas jobb går och skvallrade lite, innan vi fotade lite med Wiktorias supercoola poloridkamera. En sådan stor härmed på önskelistan, så gulligt?

Vid tolv beslöt vi oss för att ge oss iväg mot Ågatan som kryllade av människor, däribland halva min släkt haha. Tappade bort gänget lite då och då så hade ingen direkt given människa att hänga med då alla var överallt. Lyckades tillslut hitta Viktoria och Freja i vimlet av fulla människor, så krokade arm med dem härjade runt med dem resten av kvällen innan vi bestämde oss för att det fick vara nog.

Kom hem någon gång inatt, tiden är lite oklar? och somnade direkt. Sov sedan bort hela dagen och nu sitter jag här och försöker göra mitt bästa för att vara produktiv. Går sådär. Tror min farfar kikar förbi snart, honom har jag inte heller sett på hur länge som helst. Så ska bli feeettt!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en fantastisk söndag😘❤nouw.com/alvaalarssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229