Varför var jag i buren?

Har fått en del frågor lite här och där angående hur, när, var och varför jag var i buren i fredags, så därför tänkte jag förklara mig lite snabbt.

I fredags var Linda Hallberg i buren, Sveriges bästa inom smink och skönhet. När de intervjuade henne sa de att man kunde maila dem för en chans att bli sminkad av henne, så det var basically det jag gjorde. Fick svar att jag blev en utav de dom valdes och kom in vid 19:00 och fick hänga med personal + gäster en stund för att fixa märken på kläder osv vilket tog ca 30 min, dessutom fick jag otroligt många bra tips om hur man kommer in i branschen i framtiden då jag vill jobba inom media osv. Gick in i själva buren vid halv åtta och hade innan nämnt att Gina var min förebild. Så det första som hände var att Linda frågade om hon fick låna henne lite och eftersom jag pratat och tagit kort med henne kvällen innan kände hon igen mig. Jag fick världens bästa kram samt bilder, ett litet talk och ytterligare en kram innan hon var tvungen att fortsätta sända, dessutom syntes detta live på TV:n dock på långt avstånd haha.

Därefter började Linda sminka mig med fokus på ögonen. Inte nog med att hon var grym på sin sak och att det var otroligt häftigt att bli sminkad utav henne så var hon även hur trevlig som helst. Hon gav tips om både smink och livet vilket var väldigt lärorikt. Hon är verkligen en människa att se upp till och blev otroligt motiverad av att lyssna på henne. Tror jag var inne i en halvtimme ungefär och fick även ta bilder med henne innan hon följde mig ut där vi pratade ytterligare lite till. 

Så that was basically it. Är otroligt glad och tacksam över att jag blev en utav de som fick gå in, betydde otroligt mycket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229